HDR açınca ekranda renkler kaydı

ramboyunda

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Alan Wake 2'ye girince ilk başta HDR sordu seçtim ben de. Ama oyundan çıkınca ekran bu hale geldi. Yazılar falan anlaşılmıyor nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• 20240611_185434.jpg
    297,5 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı yeniden başlattınız mı ?
Hocam sorunu düzelttim teşekkür ederim. Bilgiye çok ihtiyacımın olduğu bir zamanda sadece "acil" kelimesini kullandım diye 1 saat kısıt yemişim, o yüzden geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Moderator arkadaşa da selamlarımı gönderiyorum.

Hocam sorunu nasıl düzelttiniz. Aynı laptopta aynı oyunda aynı sorunu yaşadım, bir türlü düzeltemedim.

Hocam sorunu nasıl düzelttiniz. Aynı laptopta aynı oyunda aynı sorunu yaşadım, bir türlü düzeltemedim.
Windows masaüstünde sağ tık yapıp görüntü ayarlarına girin. Aşağıda gelişmiş ekran ayarları var oraya tıklayın. ''uygulamaların rengini otomatik olarak yönet'' seçeneğini açıksa kapalı, kapalıysa açık yapın. Bende bu şekilde düzlmişti, umarım sizde de olur.

Ben de 3 gün öncesine sistem geri yükleme yapınca düzeldi. Ama Alan Wake'a tekrar girmedim korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…