SeytannDereli Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #1 Merhaba. Battlefield 2042 oynarken oyun sürekli masaüstü üstüne atıp ekranda HDR on yazısı çıkıyor. Her 2-3 dakikada bir bunu yapıyor nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
Merhaba. Battlefield 2042 oynarken oyun sürekli masaüstü üstüne atıp ekranda HDR on yazısı çıkıyor. Her 2-3 dakikada bir bunu yapıyor nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.874 Çözümler 175 20 Şubat 2024 #2 Görüntü seçeneklerine girip AUTO HDR'ı kapatırsan problem çözülecektir. Artı 0 Eksi
KS KS SeytannDereli Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #3 Görkem Umut dedi: Görüntü seçeneklerine girip AUTO HDR'ı kapatırsan problem çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorum auto hdr seçeneği çıkmıyor Artı 0 Eksi
Görkem Umut dedi: Görüntü seçeneklerine girip AUTO HDR'ı kapatırsan problem çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorum auto hdr seçeneği çıkmıyor
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.874 Çözümler 175 20 Şubat 2024 #4 SeytannDereli dedi: Windows 10 kullanıyorum auto hdr seçeneği çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Kablo sebebiyle olabilir mi o zaman? Farklı bir kablo ile denediniz mi? Artı 0 Eksi
SeytannDereli dedi: Windows 10 kullanıyorum auto hdr seçeneği çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Kablo sebebiyle olabilir mi o zaman? Farklı bir kablo ile denediniz mi?
KS KS SeytannDereli Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #5 Görkem Umut dedi: Kablo sebebiyle olabilir mi o zaman? Farklı bir kablo ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kabloda sıkıntı yok çünkü sadece oyundayken bunu yapıyor Artı 0 Eksi
Görkem Umut dedi: Kablo sebebiyle olabilir mi o zaman? Farklı bir kablo ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kabloda sıkıntı yok çünkü sadece oyundayken bunu yapıyor