HDtube ve diğer virüsleri kaldırma

veli93sc

Kilopat
Yer
maltepe
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Baştan merhaba benim bilgisayarımda donmalar pop-ups lar açılmalar oluyor.
Bunun nedenini bilmiyorum ama görev yöneticisi işlemler kısmına girdiğimde bilmediğim işlemler var bunlar:
HDtubeV1, mbot_tr_82, umbot_tr_82'dir. Bunlar nedir ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sisteminize zararlı uygulamalar yüklenmiş. Sırası ile adımları yönergeye göre uygulayın ve raporları ekleyin.

Adware Removal Tool ile Zararlı Tarayıcı Eklentisi Temizliği++

Malwarebytes Chameleon ile tam tarama yapın.

Downloads - SurfRight bu adresten Hitman Pro indirip, uygulamayı çalıştırın. Taratmadan önce options(settings) dan, lisans kısmına girip 30 günlük deneme sürümünü aktif edin.
Ardından tarama yapıp bulduklarını silin. Hitman Pro çok kısa sürede tarama yapar. Silmeden önce zararlı bulduysa ekran görüntüsünü alıp buraya ekleyin, ardından temizleyin.

Teşekkür ederim.

Adware Removal ile taradım 95 değer çıktı resim almayı unuttum. 2. adıma geçiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Hiçbir değer paylaşmamışsın ancak verene kadar " Bu sözümü gözardı etmişsin diğerlerine yaptığın gibi. Cevabı verene kadar istenilen rapor sonuçlarını da verin demiştim ancak yine bilgi yok.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı