Sxlerys Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 71 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 HDD'imde HD Tune ile tarama yaptım ve bu iki hata çıktı.
Çözüm Sxlerys 10 Ağustos 2024 Araştırdığımda Interface CRC error Count'un çözümü işlemci ve anakartı değiştirmekmiş. Ama HDD Regenerator ile current pending sector'ü çözdüm.
Araştırdığımda Interface CRC error Count'un çözümü işlemci ve anakartı değiştirmekmiş. Ama HDD Regenerator ile current pending sector'ü çözdüm.
D denoxx Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #2 Sxlerys dedi: HDD'imde HD tune ile tarama yaptım ve bu iki hata çıktı.Eki Görüntüle 2278315 Genişletmek için tıkla... Current pending hatası için HDD Regenerator deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Sxlerys dedi: HDD'imde HD tune ile tarama yaptım ve bu iki hata çıktı.Eki Görüntüle 2278315 Genişletmek için tıkla... Current pending hatası için HDD Regenerator deneyebilirsin.
KS KS Sxlerys Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 71 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #3 Araştırdığımda Interface CRC error Count'un çözümü işlemci ve anakartı değiştirmekmiş. Ama HDD Regenerator ile current pending sector'ü çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm
Araştırdığımda Interface CRC error Count'un çözümü işlemci ve anakartı değiştirmekmiş. Ama HDD Regenerator ile current pending sector'ü çözdüm.