kgmen51 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #11 kgmen51 dedi: "'O'yum. 'Onun' değil. Hiçbir zaman onun olamayacağım..." şeklinde çevrilebilir, hiçbir zaman onun (muhtemelen bahsi geçen kişinin sevdiceği manasında) olmayacağım diye uyarlayabiliriz sanırım. Genişletmek için tıkla... Beğenmedim ifadesi bırakanlar doğrusunu söylese de bilsek arkadaşlar, yabancı forumlarda da benim söylediğim gibi.
kgmen51 dedi: "'O'yum. 'Onun' değil. Hiçbir zaman onun olamayacağım..." şeklinde çevrilebilir, hiçbir zaman onun (muhtemelen bahsi geçen kişinin sevdiceği manasında) olmayacağım diye uyarlayabiliriz sanırım. Genişletmek için tıkla... Beğenmedim ifadesi bırakanlar doğrusunu söylese de bilsek arkadaşlar, yabancı forumlarda da benim söylediğim gibi.
Barış Kılıç 1936 Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.028 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #12 Kaanolovski dedi: Bu sözü bazı insanların durumunda okuyorum, ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Kısaca çok resmi bir insan değilim her zaman samimi olacağım demek.
Kaanolovski dedi: Bu sözü bazı insanların durumunda okuyorum, ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Kısaca çok resmi bir insan değilim her zaman samimi olacağım demek.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Eylül 2024 #13 Konuya katılan herkese teşekkür ederim arkadaşlar, az çok bir şeyler canlandı kafamda.