Hearts of Iron 4 alınır mı?

Orangutan Necmi

Centipat
Daha fazla  
Oyun şu an 7.20 dolar, sizce alınır mı? Sistem özellikleri nedir ve DLC'ye gerek var mı?

İlk 100 120 saat dlcye ihtiyaç duymazsınız. Sonrasında oyun tekrara düşüyor bir tık. Ondan sonra dlcleri birer ikişer alırsınız. Alnır mı? Alınır bence. Ancak bu oyunu öyle 20-30 saatte öğrenemezsiniz. Bu tarz oyunları seviyorsanız tavsiye ederim. Ancak dediğim gibü sabrınız varsa alın.

Düzenleme: sistem özelliklerini görmemişim. Benim i5 9300h'ın çöp uhd630 dahili gpu'sunda bile 5x'te 15 fps alıyorum. Sisteminizi bilmiyorum ancak rahat bir şekilde kaldıracağını düşünüyorum. Dlc'siz hali 2-4gb arası bir şey diye hatırlıyorum. Alan olarak da çok minimal.

Son düzenleme:
Xbox üzerinden 113 liraya satılıyor Steam takıntınız yoksa oradan alabilirsiniz.

Oyun şu an 7.20 dolar, sizce alınır mı? Sistem özellikleri nedir ve DLC'ye gerek var mı?

DLC'siz oynanmayan oyunlardan diyebilirim. Ana oyun yere kadar eğlendiriyor ama sonrasında net almanız gerekiyor. Adamlar aylık ücretler tüm DLC'leri oynamanızı da sağlıyor ona da bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…