ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.053 Çözümler 7 Yer Türkiye 24 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar HOI 4 de FPS mi yükseltmek için bu modu indirdim FPS Map Mod for Hearts of Iron IV [HOI4 Mods] fakat modu açıyorum oyuna giriyorum mod çalışmış gözükmüyor sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2022
Arkadaşlar HOI 4 de FPS mi yükseltmek için bu modu indirdim FPS Map Mod for Hearts of Iron IV [HOI4 Mods] fakat modu açıyorum oyuna giriyorum mod çalışmış gözükmüyor sebebi nedir?
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #2 ahmet_kıran dedi: Arkadaşlar HOI 4 de FPS mi yükseltmek için bu modu indirdim FPS Map Mod for Hearts of Iron IV [HOI4 Mods] fakat modu açıyorum oyuna giriyorum mod çalışmış gözükmüyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Kardeşim pardox Launcher'den oyanınış stiline eklmen lazım. Artı 0 Eksi
ahmet_kıran dedi: Arkadaşlar HOI 4 de FPS mi yükseltmek için bu modu indirdim FPS Map Mod for Hearts of Iron IV [HOI4 Mods] fakat modu açıyorum oyuna giriyorum mod çalışmış gözükmüyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Kardeşim pardox Launcher'den oyanınış stiline eklmen lazım.