metehanxsoylu Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #1 Yeni gelen DLC'den sonra HOI4 modları çalışmıyor. Düzeltmenin yöntemi var mı? Çünkü YouTuber'ler hala modlu oynayabiliyorken ben oynayamıyorum.
Yeni gelen DLC'den sonra HOI4 modları çalışmıyor. Düzeltmenin yöntemi var mı? Çünkü YouTuber'ler hala modlu oynayabiliyorken ben oynayamıyorum.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #2 Hangi modları deniyorsunuz? Çoğu mod hala entegre edilmedi, oynayan kişiler oyunu eski sürüme çekip öyle oynuyor. Artı 0 Eksi
Hangi modları deniyorsunuz? Çoğu mod hala entegre edilmedi, oynayan kişiler oyunu eski sürüme çekip öyle oynuyor.
5 556459 Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 178 2 Ekim 2022 #3 Hocam sadece bu söylediklerinizle nasıl yardımcı olabiliriz, mod listesini Launcher ana menüden seçtiniz mi? Artı 0 Eksi
Hocam sadece bu söylediklerinizle nasıl yardımcı olabiliriz, mod listesini Launcher ana menüden seçtiniz mi?
KS KS metehanxsoylu Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #4 556459 dedi: Hocam sadece bu söylediklerinizle nasıl yardımcı olabiliriz, mod listesini Launcher ana menüden seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hiç bir modla çalışmıyor prex dedi: Hangi modları deniyorsunuz? Çoğu mod hala entegre edilmedi, oynayan kişiler oyunu eski sürüme çekip öyle oynuyor. Genişletmek için tıkla... Çok mod denedim kaiserreich kaiserredux disaster 1930 rise of nations europe in flames prex dedi: Hangi modları deniyorsunuz? Çoğu mod hala entegre edilmedi, oynayan kişiler oyunu eski sürüme çekip öyle oynuyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl sürümü geriye alırım Artı 0 Eksi
556459 dedi: Hocam sadece bu söylediklerinizle nasıl yardımcı olabiliriz, mod listesini Launcher ana menüden seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hiç bir modla çalışmıyor prex dedi: Hangi modları deniyorsunuz? Çoğu mod hala entegre edilmedi, oynayan kişiler oyunu eski sürüme çekip öyle oynuyor. Genişletmek için tıkla... Çok mod denedim kaiserreich kaiserredux disaster 1930 rise of nations europe in flames prex dedi: Hangi modları deniyorsunuz? Çoğu mod hala entegre edilmedi, oynayan kişiler oyunu eski sürüme çekip öyle oynuyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl sürümü geriye alırım
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #5 metehanxsoylu dedi: Evet hiç bir modla çalışmıyor Çok mod denedim kaiserreich kaiserredux disaster 1930 rise of nations europe in flames Nasıl sürümü geriye alırım Genişletmek için tıkla... Denediğiniz modlar yeni sürüm ile uyumlu değil. Kütüphaneden Hearts Of Iron 4'e sağ tıklayıp Özellikler seçeneğine basın. Betalar bölümünden belirttiğim sürümü seçin. Artı 0 Eksi
metehanxsoylu dedi: Evet hiç bir modla çalışmıyor Çok mod denedim kaiserreich kaiserredux disaster 1930 rise of nations europe in flames Nasıl sürümü geriye alırım Genişletmek için tıkla... Denediğiniz modlar yeni sürüm ile uyumlu değil. Kütüphaneden Hearts Of Iron 4'e sağ tıklayıp Özellikler seçeneğine basın. Betalar bölümünden belirttiğim sürümü seçin.
KS KS metehanxsoylu Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #6 prex dedi: Denediğiniz modlar yeni sürüm ile uyumlu değil. Kütüphaneden Hearts Of Iron 4'e sağ tıklayıp Özellikler seçeneğine basın. Betalar bölümünden belirttiğim sürümü seçin. Eki Görüntüle 1534196 Genişletmek için tıkla... Erişim kodu diyor? Artı 0 Eksi
prex dedi: Denediğiniz modlar yeni sürüm ile uyumlu değil. Kütüphaneden Hearts Of Iron 4'e sağ tıklayıp Özellikler seçeneğine basın. Betalar bölümünden belirttiğim sürümü seçin. Eki Görüntüle 1534196 Genişletmek için tıkla... Erişim kodu diyor?