3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.742 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #11 Darvell dedi: Dediğiniz normal sürümün linki var mı peki? Genişletmek için tıkla... 1.Dünya savaşının redux sürümünden bahsediyorsanız: Steam Workshop::Hearts of Iron IV: The Great War Redux [Beta]
Darvell dedi: Dediğiniz normal sürümün linki var mı peki? Genişletmek için tıkla... 1.Dünya savaşının redux sürümünden bahsediyorsanız: Steam Workshop::Hearts of Iron IV: The Great War Redux [Beta]
Darvell Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 683 Yer Crown Prince's Palace, Berlin, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaiser 15 Ocak 2021 #12 @strigoi @Shimada Sensei @381258 Steam'deki Türkçe yama çalışmıyor. Sizin bildiğiniz Türkçe yama var mı? Ayrıca teşekkürler. 1. Dünya Savaşı gerçekten iyiymiş.
@strigoi @Shimada Sensei @381258 Steam'deki Türkçe yama çalışmıyor. Sizin bildiğiniz Türkçe yama var mı? Ayrıca teşekkürler. 1. Dünya Savaşı gerçekten iyiymiş.
DiverSao_1014 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 362 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #13 Darvell dedi: @strigoi @Shimada Sensei @381258 Steam'deki Türkçe yama çalışmıyor. Sizin bildiğiniz Türkçe yama var mı? Ayrıca teşekkürler. 1. Dünya Savaşı gerçekten iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Hearts of Iron 4 Türkçe Yama isimli Türkçe yama var atölye de onu indirebilirsin.
Darvell dedi: @strigoi @Shimada Sensei @381258 Steam'deki Türkçe yama çalışmıyor. Sizin bildiğiniz Türkçe yama var mı? Ayrıca teşekkürler. 1. Dünya Savaşı gerçekten iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Hearts of Iron 4 Türkçe Yama isimli Türkçe yama var atölye de onu indirebilirsin.
Darvell Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 683 Yer Crown Prince's Palace, Berlin, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaiser 15 Ocak 2021 #14 DiverSao_1014 dedi: Hearts of Iron 4 Türkçe Yama isimli Türkçe yama var atölye de onu indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... O çalışıyordu sonra birden çalışmamaya başladı.
DiverSao_1014 dedi: Hearts of Iron 4 Türkçe Yama isimli Türkçe yama var atölye de onu indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... O çalışıyordu sonra birden çalışmamaya başladı.
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.742 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #15 Darvell dedi: @strigoi @Shimada Sensei @381258 Steam'deki Türkçe yama çalışmıyor. Sizin bildiğiniz Türkçe yama var mı? Ayrıca teşekkürler. 1. dünya savaşı gerçekten iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Türkçe yama diğer modlarda çalışmaz genelde.
Darvell dedi: @strigoi @Shimada Sensei @381258 Steam'deki Türkçe yama çalışmıyor. Sizin bildiğiniz Türkçe yama var mı? Ayrıca teşekkürler. 1. dünya savaşı gerçekten iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Türkçe yama diğer modlarda çalışmaz genelde.
Darvell Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 683 Yer Crown Prince's Palace, Berlin, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaiser 15 Ocak 2021 #16 381258 dedi: Türkçe yama diğer modlarda çalışmaz genelde. Genişletmek için tıkla... Multiplayerda sıkıntı çıkardığı için abonelikden çıktım ve tekrar abone olunca çalışmadı. Aynı şekilde arkadaşımda da çalışmıyor. Modumuz yok.
381258 dedi: Türkçe yama diğer modlarda çalışmaz genelde. Genişletmek için tıkla... Multiplayerda sıkıntı çıkardığı için abonelikden çıktım ve tekrar abone olunca çalışmadı. Aynı şekilde arkadaşımda da çalışmıyor. Modumuz yok.
DiverSao_1014 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 362 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #17 Old Europe 1300(updated) modu var güzel mod.
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.742 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #18 Darvell dedi: Multiplayerda sıkıntı çıkardığı için abonelikden çıktım ve tekrar abone olunca çalışmadı. Aynı şekilde arkadaşımda da çalışmıyor. Modumuz yok. Genişletmek için tıkla... Abonelikten çıksanızda mod sizde kalıyor diye biliyorum tekrar abone olduğunuzda indirmeye çalıştığı için olmuş olabilir.
Darvell dedi: Multiplayerda sıkıntı çıkardığı için abonelikden çıktım ve tekrar abone olunca çalışmadı. Aynı şekilde arkadaşımda da çalışmıyor. Modumuz yok. Genişletmek için tıkla... Abonelikten çıksanızda mod sizde kalıyor diye biliyorum tekrar abone olduğunuzda indirmeye çalıştığı için olmuş olabilir.
Darvell Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 683 Yer Crown Prince's Palace, Berlin, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaiser 15 Ocak 2021 #19 381258 dedi: Abonelikten çıksanızda mod sizde kalıyor diye biliyorum tekrar abone olduğunuzda indirmeye çalıştığı için olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Oyun launcherında mod aktif gözüküyor ama olmuyor sanırım bozuldu.
381258 dedi: Abonelikten çıksanızda mod sizde kalıyor diye biliyorum tekrar abone olduğunuzda indirmeye çalıştığı için olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Oyun launcherında mod aktif gözüküyor ama olmuyor sanırım bozuldu.