ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.994 Çözümler 7 Yer Türkiye 27 Mayıs 2022 #1 Hearts of Iron 4 de Online'de hile komutu nasıl yazılır arkadaşlar bilen var mı tek oyunculuda ESC'nin altındaki e tuşuna basınca örneğin pp yazıyorum politik güç için ama arkadaşımla oynarken multiplayer de olmuyor yardım lazım.
Hearts of Iron 4 de Online'de hile komutu nasıl yazılır arkadaşlar bilen var mı tek oyunculuda ESC'nin altındaki e tuşuna basınca örneğin pp yazıyorum politik güç için ama arkadaşımla oynarken multiplayer de olmuyor yardım lazım.
TheEgemen Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 306 Çözümler 1 1 Nisan 2023 #11 Fegelein53 dedi: Vereyim de MP'lerin içine et değil mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaşla oynuyorum Artı 0 Eksi
Fegelein53 dedi: Vereyim de MP'lerin içine et değil mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaşla oynuyorum
M merdo200tr Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 136 2 Kasım 2023 #12 TheEgemen dedi: Arkadaşla oynuyorum Genişletmek için tıkla... Şöyle çoluk çocukla uğraşma cevap bile verme reis, yaz internete HOI4 trainer çıkar. Artı 0 Eksi
TheEgemen dedi: Arkadaşla oynuyorum Genişletmek için tıkla... Şöyle çoluk çocukla uğraşma cevap bile verme reis, yaz internete HOI4 trainer çıkar.