Hearts of Iron 4 UHD 620 ile oynanır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
8250U UHD Graphics 620 8 GB RAM ile Hearts of Iron 4 oynayabilir miyim? 15TL'ye düşmüş.
Sistem gereksinimlerinde GTX470 yazıyor.
En iyi sistemler bile yetersiz kalıyor o oyun için. 4x hızında rahat bir şekilde oynatabilir o sistem. Daha kötüleriyle bile oynadım 4x hızlarıyla hocam.

En iyi sistemler yetersiz kalıyorsa daha kötüleri nasıl yeterli oluyor? Anlamadım
Şöyle ki en iyi sistemlerde bile 5x hızlarında 1942 den sonra tıkanıklık oluyor. Zaman ilerleyişini birazcık kısmak durumunda kalıyorsunuz. Ben size 4x hızlarında oynamanızı tavsiye ederim o sistemle.
Şöyle ki en iyi sistemlerde bile 5x hızlarında 1942 den sonra tıkanıklık oluyor. Zaman ilerleyişini birazcık kısmak durumunda kalıyorsunuz. Ben size 4x hızlarında oynamanızı tavsiye ederim o sistemle.
Yani kasma durumuna pek takılmayın. Sisteminiz önerilenlere yetiyorsa zaten ufak ayarlar ile oynatacaktır eminim.

Yani kasma durumuna pek takılmayın. Sisteminiz önerilenlere yetiyorsa zaten ufak ayarlar ile oynatacaktır eminim.
Sistem gereksinimlerine yetmiyor işte. gtx 470 yazıyor gereksinimlerde. Bende ekran kartı yok. UHD 620 var.

Sistem gereksinimlerine yetmiyor işte. gtx 470 yazıyor gereksinimlerde. Bende ekran kartı yok. UHD 620 var.
Hd 6510'la bile 4x hızında 40-50 FPS oynadım. Denemeden bilemezsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı