I ıssızadam95 Hectopat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 183 Pazartesi 14:38 #11 T1atar0 dedi: Discord adresimizde mevcut. Genişletmek için tıkla... VPN kullanmadığım için discord'a erişemiyorum konuda paylaşabilirseniz çok sevinirim.
T1atar0 dedi: Discord adresimizde mevcut. Genişletmek için tıkla... VPN kullanmadığım için discord'a erişemiyorum konuda paylaşabilirseniz çok sevinirim.
T1atar0 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 293 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:56 #12 ıssızadam95 dedi: VPN kullanmadığım için Discord'a erişemiyorum konuda paylaşabilirseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef kısaltma linki olduğu için burada paylaşamıyorum. Discord'a VPN dışında erişebilmek için Recep Baltaş'ın önerdiği şekilde yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ıssızadam95 dedi: VPN kullanmadığım için Discord'a erişemiyorum konuda paylaşabilirseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef kısaltma linki olduğu için burada paylaşamıyorum. Discord'a VPN dışında erişebilmek için Recep Baltaş'ın önerdiği şekilde yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et