Steam Hearts of Iron IV $8.99 USD

Oyunda 500-600 saatim falan var ve hala donanma ne bilmiyorum. Oyunun 100 saati öğrenmek ile geçti. Alacaklar buna dikkat ederek alsın. Ama oyun mükemmel ötesi.

Ana oyun yeterli mi? Yanında hangi dlc almak lazım?

Hocam paraya kırarsanız direk buna bakabilirsiniz, son DLC hariç hepsi dahil galiba. Kesin oynarım bu oyunu diyorsanız tavsiye ederim.

Daha ağırdan alayım derseniz de bu paket iyidir, Battle for the Bosporus zaten Türkiye'ye yenilik getiren DLC. Sonrasında oyunu öğrendikçe de ister teker teker, ister biraz daha avantajlı olsun diye tek seferde Ultimate Bundle'yi alabilirsiniz.

Özetle, hiçbir DLC şart değil ama birçok DLC'yi aldığınızda keşke daha önce alsaymışım diyeceksiniz. Ama DLC'leri alana kadar ise Cehalet Mutluluktur misali yokluklarını hissetmezsiniz öğrenmeniz gereken tonla şey olacağından her türlü .

Teşekkür ederim, ben alttakini alayım o halde. Diğerlerini peyderpey alırım. Biraz öğreneyim oyunu.

Rica ederim, en mantıklısı zaten. Bende basit DLC'ler olan paketi alıp her indirimde 2-3 DLC ekleye ekleye tamamlamıştım oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…