Hearts of Iron IV alınır mı?

351895

Hectopat
Merhaba, Hearts of Iron IV almak istiyorum. Oyunu DLC'leri ile beraber almak istiyorum da sizce alınmalı mı? Oyun keyifli mi? Ayrıca sanırsam Türkçe yaması pek iyi değilmiş, oyunun İngilizcesi ağır mı? İngilizcem pek iyi değil, sizce alınır mı?

Pek oyuncu dostu bir oyun olduğu söylenemez. Öğrenmek zaman alacaktır. Öğrendikten sonra oynaması gayet zevkli oluyor. Alacaksanız DLC'ler ile almanız daha mantıklı olur. Türkçe yama konusunda ise -Steam üzerinden satın alacağınızı varsayarak- Atölye üzerinde bulunan %100'e yakın bir çevirisi bulunmakta.

Evet Steam üzerinden alacağım. Öğrenme konusunda sıkıntım yok zaman ayırabilirim.

Steam üzerinden alacaksanız dediğim gibi atölye'den bahsettiğim yamayı indirebilirsiniz. Linkini aşağıya bırakacağım.
Yama

Yama kullanmamalı bence. Multilerde dışlanabilir. Genelde Türkçe yama yüzünden oyun crash veriyor ve ban ya da kick atıyorlar rp veya multilerde.

Yama kullanmamalı bence. Multilerde dışlanabilir. Genelde Türkçe yama yüzünden oyun crash veriyor ve ban ya da kick atıyorlar rp veya multilerde.
Multi oynamayacağım hocam, full single takılırım muhtemelen.

Hızlı öğrenirim diyorsanız ortalama olarak temel şeyleri öğrenip güzelce kullanmaya başlamanız 50 saati bulabilir.

İlk defa başlayacak adamı multiye almazlar zaten. O yüzden pek bir önemi yok bence.

Hızlı öğrenirim diyorsanız ortalama olarak temel şeyleri öğrenip güzelce kullanmaya başlamanız 50 saati bulabilir.

İlk defa başlayacak adamı multiye almazlar zaten. O yüzden pek bir önemi yok bence.
Ben de böyle bir oyun arıyorum zaten. Öğrenmesi zor ve karışık olmalı. HOI 4'ü çözdükten sonra da eğer stratejiden zevk alırsam EU4'e bakabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…