Hearts of Iron IV alınır mı?

DLC leriyle birlikte alırsanız sonuna kadar değecek bir oyun olduğunu düşünüyorum. Arkadaş grubunuzda varsa alın, pişman olmazsınız

Sabrınız fazla ise 200 saatte oyunu tamamen kavrayabilirsiniz ben 10 saat oynadım ve bıraktım nasıl çıkartma yapacağımı bile bilmiyorum.

Hearts of Iron IV başlıkta da belirtiğim üzere HOI 4 alacağım, sizce değer mi?

Değer ama cadet Edition oynanmaz, alacaksan yanına ekstra DLC de al yoksa oyun çok kötü oluyor. YouTube'da DLC crackleri var oradan yapabilirsin bedavaya hepsini.

Alınır parasına değer strateji oyunları seviyorsanız alabilirsiniz bir ara Steam'de bedava olmuştu.

O bedava olan kalıcı değil. Sadece o süre içinde oynayabiliyorsunuz, yüklemeye bile değmez 2 3 gün oynamak için.

Sabrınız fazla ise 200 saatte oyunu tamamen kavrayabilirsiniz ben 10 saat oynadım ve bıraktım nasıl çıkartma yapacağımı bile bilmiyorum.

DLC'siz oynanmaz. Öğrenilmesi pek kolay değil.

O bedava olan kalıcı değil. Sadece o süre içinde oynayabiliyorsunuz, yüklemeye bile değmez 2 3 gün oynamak için.

Hocam arkadaşlarla oynucağız o yüzden aramızda.

Hocam arkadaşlarla oynucağız o yüzden aramızda.
Arkadaşlarınızla oynayacaksanız hostu interneti ve bilgisayarı iyi olan birini seçin, o DLC'leri alsın, multiplayerda herkese DLC'ler aktif oluyor böylece. Birlikte oynayacaksanız en ekonomik yolu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…