RX 560 Tİ Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 749 27 Eylül 2020 #1 Hearts Of Iron IV'de multiplayer mod oynamak istiyorum arkadaşımla ama hiçbir odaya katılmıyor. Başlıkta yazdığım hatayı alıyorum. Oyunun dosyalarını doğruladım, düzelmedi. Çözümü nedir?
Hearts Of Iron IV'de multiplayer mod oynamak istiyorum arkadaşımla ama hiçbir odaya katılmıyor. Başlıkta yazdığım hatayı alıyorum. Oyunun dosyalarını doğruladım, düzelmedi. Çözümü nedir?
B bugzone2.0 Hectopat Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 471 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İzmit/KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Jr. Java Back-end Developer 27 Eylül 2020 #11 Peki aynı interneti mi kullanıyorsunuz? IP adresiniz aynı ise sorun yaratıyor olabilir. Daha önce birçok oyunda başıma geldi bu durum. Artı 0 Eksi
Peki aynı interneti mi kullanıyorsunuz? IP adresiniz aynı ise sorun yaratıyor olabilir. Daha önce birçok oyunda başıma geldi bu durum.
KS KS RX 560 Tİ Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 749 27 Eylül 2020 #12 M. Oğuzhan AYDOĞDU dedi: Peki aynı interneti mi kullanıyorsunuz? IP adresiniz aynı ise sorun yaratıyor olabilir. Daha önce birçok oyunda başıma geldi bu durum. Genişletmek için tıkla... Hayır. Aynı yerde yaşamıyoruz. Artı 0 Eksi
M. Oğuzhan AYDOĞDU dedi: Peki aynı interneti mi kullanıyorsunuz? IP adresiniz aynı ise sorun yaratıyor olabilir. Daha önce birçok oyunda başıma geldi bu durum. Genişletmek için tıkla... Hayır. Aynı yerde yaşamıyoruz.
L1ghtninG Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 120 Yer Çanakkale,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2020 #13 RX 560 Tİ dedi: Hayır. Aynı yerde yaşamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü mü hocam? Sil yükle yapın yada Process Monitör ile rapor alıp paylaşın. Artı 0 Eksi
RX 560 Tİ dedi: Hayır. Aynı yerde yaşamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü mü hocam? Sil yükle yapın yada Process Monitör ile rapor alıp paylaşın.
KS KS RX 560 Tİ Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 749 27 Eylül 2020 #14 L1ghtninG dedi: Sorununuz çözüldü mü hocam? Sil yükle yapın yada Process Monitör ile rapor alıp paylaşın. Genişletmek için tıkla... Henüz çözülmedi. Sil yükle yapacağım. Ama diğer dediğine çok üşeniyorum şuan. Artı 0 Eksi
L1ghtninG dedi: Sorununuz çözüldü mü hocam? Sil yükle yapın yada Process Monitör ile rapor alıp paylaşın. Genişletmek için tıkla... Henüz çözülmedi. Sil yükle yapacağım. Ama diğer dediğine çok üşeniyorum şuan.