BatuhanGunes0930 Hectopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #1 Oyun acılıyor fakat birdenbire hata verip oyundan atıyor sebebi ne sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2022
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 5 Mart 2022 #2 Oyun başlatıcısına girip kullanıcı dizinini boşalt ve Steam'den dosyaları doğrula. Ayrıca mod kullanıyor musun? Artı 0 Eksi
Oyun başlatıcısına girip kullanıcı dizinini boşalt ve Steam'den dosyaları doğrula. Ayrıca mod kullanıyor musun?
KS KS BatuhanGunes0930 Hectopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #3 ArdaFRKN dedi: Oyun başlatıcısına girip kullanıcı dizinini boşalt ve Steam'den dosyaları doğrula. Ayrıca mod kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... kanka oyun crak mecburen ckracklii indirmek zorunda kaldım mod yok güncel sürüm siliyorum başka yerden indiriyorum yine aynı hatayı alıyorum Artı 0 Eksi
ArdaFRKN dedi: Oyun başlatıcısına girip kullanıcı dizinini boşalt ve Steam'den dosyaları doğrula. Ayrıca mod kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... kanka oyun crak mecburen ckracklii indirmek zorunda kaldım mod yok güncel sürüm siliyorum başka yerden indiriyorum yine aynı hatayı alıyorum