TuQRuL Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #1 Hearts of Iron IV oyununu Europe in Flames AGORA moduyla oynamaktan sıkıldım. Başka modlar önerir misiniz? (Great war ve günümüz modu dışında.)
Hearts of Iron IV oyununu Europe in Flames AGORA moduyla oynamaktan sıkıldım. Başka modlar önerir misiniz? (Great war ve günümüz modu dışında.)
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 2 Haziran 2023 #2 Road to 56, Millenium Dawn, Better Turkey, Kaisserreich, The Great War.
Arsenicer Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 164 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Haziran 2023 #3 1448 Saat ile Önerimi Yapayım The new order EndSieg Kaiserreich gibi modlar oynarken zevk veren modlardır.
1448 Saat ile Önerimi Yapayım The new order EndSieg Kaiserreich gibi modlar oynarken zevk veren modlardır.
V VIIKleopatra Zeptopat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Haziran 2023 #4 Arsenicer dedi: 1448 Saat ile Önerimi Yapayım The new order EndSieg Kaiserreich gibi modlar oynarken zevk veren modlardır. Genişletmek için tıkla... Hiç küçük ülkelerle oynadınız mı? Arsenicer dedi: 1448 Saat ile Önerimi Yapayım The new order EndSieg Kaiserreich gibi modlar oynarken zevk veren modlardır. Genişletmek için tıkla... Merhaba; hiç Nepal ile oynadınız mı acaba? mor ekmek dedi: Road to 56, Millenium Dawn, Better Turkey, Kaisserreich, The Great War. Genişletmek için tıkla... Küçük ülkelerle mi oynuyorsunuz siz de acaba? Son düzenleme: 3 Haziran 2023
Arsenicer dedi: 1448 Saat ile Önerimi Yapayım The new order EndSieg Kaiserreich gibi modlar oynarken zevk veren modlardır. Genişletmek için tıkla... Hiç küçük ülkelerle oynadınız mı? Arsenicer dedi: 1448 Saat ile Önerimi Yapayım The new order EndSieg Kaiserreich gibi modlar oynarken zevk veren modlardır. Genişletmek için tıkla... Merhaba; hiç Nepal ile oynadınız mı acaba? mor ekmek dedi: Road to 56, Millenium Dawn, Better Turkey, Kaisserreich, The Great War. Genişletmek için tıkla... Küçük ülkelerle mi oynuyorsunuz siz de acaba?
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 3 Haziran 2023 #5 VIIKleopatra dedi: Hiç küçük ülkelerle oynadınız mı? Merhaba; hiç Nepal ile oynadınız mı acaba? Küçük ülkelerle mi oynuyorsunuz siz de acaba? Genişletmek için tıkla... Genelde Almanya, Çekoslovakya, Türkiye, İtalya ve İsviçre oynuyorum.
VIIKleopatra dedi: Hiç küçük ülkelerle oynadınız mı? Merhaba; hiç Nepal ile oynadınız mı acaba? Küçük ülkelerle mi oynuyorsunuz siz de acaba? Genişletmek için tıkla... Genelde Almanya, Çekoslovakya, Türkiye, İtalya ve İsviçre oynuyorum.
V VIIKleopatra Zeptopat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Haziran 2023 #6 mor ekmek dedi: Genelde Almanya, Çekoslovakya, Türkiye, İtalya ve İsviçre oynuyorum. Genişletmek için tıkla... 100 saat oldu ama ben halen beceremedim birakicam galiba:'(
mor ekmek dedi: Genelde Almanya, Çekoslovakya, Türkiye, İtalya ve İsviçre oynuyorum. Genişletmek için tıkla... 100 saat oldu ama ben halen beceremedim birakicam galiba:'(
yener121 Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #7 Cold war modu var istersen onda oynayabilirsin.