Hearts of Iron IV mod sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

taypso

Hectopat
HOI4 orjinal steam sürümü atölyeden herhangi bir mod indirince sadece tek kullanımlık oluyor. Örneğin no division mod indiriyorum ilk girişimde gayet sıkıntısız bir şekilde girdikten sonra 2. girişimde hiç girmiyor. Bu sorun tüm modlarda oluyor the great war gibi modlardada. Çözümünü hala bulamadım oyunu silip yükledim modlarıda silip yükledim hatta uygun olduğu sürümleride denedim yine aynı sonuç tek kullanımlık, sürekli sil yükle sil yükle yapmakta çok zahmetli iş uğraşmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bende de benzer problem var. Modlar yükleniyor. Sonra oyuna giriyorum Launcher kısmında modlar gözükmüyor. (Oyun orijinal) Ve oyun sürekli doğrulanıyor.

Bende de benzer problem var. Modlar yükleniyor. Sonra oyuna giriyorum Launcher kısmında modlar gözükmüyor. (Oyun orijinal) Ve oyun sürekli doğrulanıyor.
Bende de aynısı oluyor. Abone oluyorum, launcher'da modlar kısmında oyununu modlar ile zenginleştir falan diyor. 1.7.1'e alıp eski launcher ile girince ise bütün modlar yerli yerinde. Sıkıntı launcher'da galiba.

Bende de aynısı oluyor. Abone oluyorum, Launcher'da modlar kısmında oyununu modlar ile zenginleştir falan diyor. 1.7.1'e alıp eski Launcher ile girince ise bütün modlar yerli yerinde. Sıkıntı Launcher'da galiba.

Geç cevapladığım için üzgünüm. Oyunu silip yüklesem bile modlar gözükmüyordu. Bende bilgisayarı formatladım kökten bütün sorunları çözdüm. Artık modlar gözüküyor. Büyük ihtimal Launcher farklı bir bölgeyi görüyor. Ondan modları yüklü saymıyor.

bir hata oluştu , kırmızı ünlem
Mod sırasının kaydedilmesi başarısız oldu. Başlatıcının belgeler klasörüne erişimi olduğundan emin ol hatası ile karşılaşıyorum ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…