Okan öz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 635 Çözümler 3 Yer Mannheim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2022 #1 RAM 16gb 3200mhz Ekran kartı RTX 3060Tİ İşlemci İnte core İ7 11. nesil Oyunum eskiden açılıyordu. Dün bilgisiyarı kapattım, bugün açtım ve bu hatayı verdi. Process Monitor'den Hearts of Iron 4'ü tarattım ama hiçbir şey taramadı. Ben de Paradox Launcher'i taradım, dosyaları paylaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Process Monitor Paradox Launcher: Logfile.
Oyunum eskiden açılıyordu. Dün bilgisiyarı kapattım, bugün açtım ve bu hatayı verdi. Process Monitor'den Hearts of Iron 4'ü tarattım ama hiçbir şey taramadı. Ben de Paradox Launcher'i taradım, dosyaları paylaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Process Monitor Paradox Launcher: Logfile.
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 9 Haziran 2022 #2 Tam olarak ne zaman çöküyor? Modlarınız bozuk veya eski olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Okan öz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 635 Çözümler 3 Yer Mannheim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2022 #3 ArdaFRKN dedi: Tam olarak ne zaman çöküyor? Modlarınız bozuk veya eski olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyna yazısına tıkladığım an. Artı 0 Eksi
ArdaFRKN dedi: Tam olarak ne zaman çöküyor? Modlarınız bozuk veya eski olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyna yazısına tıkladığım an.
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 9 Haziran 2022 #4 Okan öz dedi: Oyna yazısına tıkladığım an. Genişletmek için tıkla... Oyun korsan mı? Artı 0 Eksi
S SkullCrusher64 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #5 Oyununuz korsan ise normaldir onun haricinde mod ile girmeye çalışıyorsanız mod bozuktur Artı 0 Eksi
KS KS Okan öz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 635 Çözümler 3 Yer Mannheim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2022 #6 SkullCrusher64 dedi: Oyununuz korsan ise normaldir onun haricinde mod ile girmeye çalışıyorsanız mod bozuktur. Genişletmek için tıkla... ArdaFRKN dedi: Oyun korsan mı? Genişletmek için tıkla... Korsan olmasına rağmen eskiden açılıyordu bugün bu sıkıntı çıktı oyunu silip tekrar yükledim sonuç aynı. Artı 0 Eksi
SkullCrusher64 dedi: Oyununuz korsan ise normaldir onun haricinde mod ile girmeye çalışıyorsanız mod bozuktur. Genişletmek için tıkla... ArdaFRKN dedi: Oyun korsan mı? Genişletmek için tıkla... Korsan olmasına rağmen eskiden açılıyordu bugün bu sıkıntı çıktı oyunu silip tekrar yükledim sonuç aynı.
S SkullCrusher64 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #7 Okan öz dedi: Korsan olmasına rağmen eskiden açılıyordu bugün bu sıkıntı çıktı oyunu silip tekrar yükledim sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Yeni sürümü varsa onu indirmeye çalışın normalde kapatıp açınca o hatanın düzelmesi lazımdı Artı 0 Eksi
Okan öz dedi: Korsan olmasına rağmen eskiden açılıyordu bugün bu sıkıntı çıktı oyunu silip tekrar yükledim sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Yeni sürümü varsa onu indirmeye çalışın normalde kapatıp açınca o hatanın düzelmesi lazımdı