402318 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Rusya/Moskow Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #1 Esenlikler, Mısır'la oynarken ayda bir (mübalağa yapmıyorum) sudan isyan çıkartıyor, ve önüne geçebilmek için ülkeyi serbest bırakacaktım gelgelelim oyun bırakmama izin vermiyor. Bunun hilesi vb. şeyler var mıdır?
Esenlikler, Mısır'la oynarken ayda bir (mübalağa yapmıyorum) sudan isyan çıkartıyor, ve önüne geçebilmek için ülkeyi serbest bırakacaktım gelgelelim oyun bırakmama izin vermiyor. Bunun hilesi vb. şeyler var mıdır?
Çözüm I I ısıkarayanbirey 10 Temmuz 2024 Release "bırakacağınız ülkenin tagı" yapın. Sonrasında serbest kalan ülkeyi işgal edin. Barış antlaşmasında kukla olarak bırakabilirsiniz.
Release "bırakacağınız ülkenin tagı" yapın. Sonrasında serbest kalan ülkeyi işgal edin. Barış antlaşmasında kukla olarak bırakabilirsiniz.
I ısıkarayanbirey Picopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 126 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #2 Release "bırakacağınız ülkenin tagı" yapın. Sonrasında serbest kalan ülkeyi işgal edin. Barış antlaşmasında kukla olarak bırakabilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
Release "bırakacağınız ülkenin tagı" yapın. Sonrasında serbest kalan ülkeyi işgal edin. Barış antlaşmasında kukla olarak bırakabilirsiniz.
KS KS 402318 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Rusya/Moskow Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #3 ısıkarayanbirey dedi: Release "bırakacağınız ülkenin tagı" yapın. Sonrasında serbest kalan ülkeyi işgal edin. Barış antlaşmasında kukla olarak bırakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
ısıkarayanbirey dedi: Release "bırakacağınız ülkenin tagı" yapın. Sonrasında serbest kalan ülkeyi işgal edin. Barış antlaşmasında kukla olarak bırakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
T Toprakvv Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 3 Çözümler 11 10 Temmuz 2024 #4 Atolyeden state transfer tool modunu indirip isyan çıkan toprakları core toprağınız yapın sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi
Atolyeden state transfer tool modunu indirip isyan çıkan toprakları core toprağınız yapın sorun çözülecektir.