hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.914 Makaleler 2 Çözümler 9 14 Kasım 2021 #1 Blood and Wine param yetmiyor. Bu DLC'yi alsam sever miyim? Ana hikaye bitti ve başka hiçbir şey yapmadım. DLC kaç saat sürüyor? Ne gibi genişletmeler bulunuyor? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2021
Blood and Wine param yetmiyor. Bu DLC'yi alsam sever miyim? Ana hikaye bitti ve başka hiçbir şey yapmadım. DLC kaç saat sürüyor? Ne gibi genişletmeler bulunuyor?
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #2 Ayri bir hikayesi var, normal oyuna gore daha karanlik bir havasi var bence ana oyundan daha iyi bir hikayesi vardi almaya deger.
Ayri bir hikayesi var, normal oyuna gore daha karanlik bir havasi var bence ana oyundan daha iyi bir hikayesi vardi almaya deger.
mcelik0 Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 203 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #3 Alınır.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 14 Kasım 2021 #4 GOTY al direk, yanında geliyor bütün DLC' ler.
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 14 Kasım 2021 #5 Alınır.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.914 Makaleler 2 Çözümler 9 14 Kasım 2021 #6 RSK06 dedi: Ayri bir hikayesi var, normal oyuna gore daha karanlik bir havasi var bence ana oyundan daha iyi bir hikayesi vardi almaya deger. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir sorum daha olacak oyunun sonunda Ciri'ye bir hediye veriyoruz ya ana hikayede, bir daha onu veyahut Yennefer'i görebiliyor muyuz? mcelik0 dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... Alıyorum. DarkReader dedi: GOTY al direk, yanında geliyor bütün DLC'ler. Genişletmek için tıkla... 3 oyunu satın aldım DLC'siz halini ne yazık ki DLC'yi ayrı almalıyım. Timur58 dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... Alıyorum. Biraz bakındım expansion Pass(2 DLC birden) alacağım sanırım kartıma para atıp. Teşekkürler cevaplar için.
RSK06 dedi: Ayri bir hikayesi var, normal oyuna gore daha karanlik bir havasi var bence ana oyundan daha iyi bir hikayesi vardi almaya deger. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir sorum daha olacak oyunun sonunda Ciri'ye bir hediye veriyoruz ya ana hikayede, bir daha onu veyahut Yennefer'i görebiliyor muyuz? mcelik0 dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... Alıyorum. DarkReader dedi: GOTY al direk, yanında geliyor bütün DLC'ler. Genişletmek için tıkla... 3 oyunu satın aldım DLC'siz halini ne yazık ki DLC'yi ayrı almalıyım. Timur58 dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... Alıyorum. Biraz bakındım expansion Pass(2 DLC birden) alacağım sanırım kartıma para atıp. Teşekkürler cevaplar için.