LorenCrown1 Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 Uzun tutmayacağım konuyu Gwen ve Kayn oynuyorum, yeni başladım Kayn'a skin alacağım. Sizce uzay serüveni Kayn mı yoksa Heartsteel Kayn mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2024
Uzun tutmayacağım konuyu Gwen ve Kayn oynuyorum, yeni başladım Kayn'a skin alacağım. Sizce uzay serüveni Kayn mı yoksa Heartsteel Kayn mı?
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #2 Uzay Serüveni.
kripwoutx Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 63 Çözümler 1 Yer almania Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ Ekran Kartı: Nvidia RTX3060 Max-Performance 6GB GDDR6 192-Bit Ram: 16 GB DDR4 3200 MHz Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #3 LorenCrown1 dedi: Uzun tutmayacağım konuyu Gwen ve Kayn oynuyorum, yeni başladım Kayn'a skin alacağım. Sizce uzay serüveni Kayn mı yoksa Heartsteel Kayn mı? Genişletmek için tıkla... Tüm skinleri olan bi Kayn main olarak söylemeliyim ki Uzay Serüveni Kayn.
LorenCrown1 dedi: Uzun tutmayacağım konuyu Gwen ve Kayn oynuyorum, yeni başladım Kayn'a skin alacağım. Sizce uzay serüveni Kayn mı yoksa Heartsteel Kayn mı? Genişletmek için tıkla... Tüm skinleri olan bi Kayn main olarak söylemeliyim ki Uzay Serüveni Kayn.
I ısıkarayanbirey Picopat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 126 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #4 Uzay Serüveni Kayn.
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.334 Çözümler 6 Yer Ankara 6 Temmuz 2024 #5 Hearthsteel in sadece splash arti daha guzel bence.
LorenCrown1 Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #6 Gentos dedi: Uzay serüveni. Genişletmek için tıkla... kripwoutx dedi: Tüm skinleri olan bir Kayn main olarak söylemeliyim ki uzay serüveni Kayn. Genişletmek için tıkla... kripwoutx dedi: Tüm skinleri olan bir Kayn main olarak söylemeliyim ki uzay serüveni Kayn. Genişletmek için tıkla... Herkese yazdığı cevaplar için teşekkür ederim. trurebellion dedi: Hearthsteel in sadece splash arti daha guzel bence. Genişletmek için tıkla... Bence uzay serüveni Kayn'ın artı daha güzel.
Gentos dedi: Uzay serüveni. Genişletmek için tıkla... kripwoutx dedi: Tüm skinleri olan bir Kayn main olarak söylemeliyim ki uzay serüveni Kayn. Genişletmek için tıkla... kripwoutx dedi: Tüm skinleri olan bir Kayn main olarak söylemeliyim ki uzay serüveni Kayn. Genişletmek için tıkla... Herkese yazdığı cevaplar için teşekkür ederim. trurebellion dedi: Hearthsteel in sadece splash arti daha guzel bence. Genişletmek için tıkla... Bence uzay serüveni Kayn'ın artı daha güzel.