L Lacagorn Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #1 Hitler'in çılgın projesi olan Heavy Gustava savaş sonrası ne oldu? Merak ediyorum, Landkruezer zaten iptal edilmişti ama tamamlanıp kullanılan bu topa ne oldu?
Hitler'in çılgın projesi olan Heavy Gustava savaş sonrası ne oldu? Merak ediyorum, Landkruezer zaten iptal edilmişti ama tamamlanıp kullanılan bu topa ne oldu?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 7 Kasım 2020 #2 İkisi de Sovyetlerin ve ABD'nin eline geçmemesi için savaşın sonlarına doğru Almanya tarafından imha edildi.
İkisi de Sovyetlerin ve ABD'nin eline geçmemesi için savaşın sonlarına doğru Almanya tarafından imha edildi.
L Lacagorn Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 124 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #3 Landkruezer iptal edildi sonra Norveç'e taşındı ama gustav ı bilmiyordum.