Kaspersky da Windows Defender da Trojan olarak görüp otomatik olarak siliyor. Kena ve TWD Definitive Series yamalarında bu durum yaşanmıyor. Bu durumun çözümü var mı?
Virustotal'den aratın. Çoğunluğu temizse false positive'dir. Defender'da dosyaya izin vermek ayarlardan mümkün. Kaspersky'yi ise bilmiyorum. En kötü silin gitsin. Gerek yok, boşunada sistem kaynağı tüketiyordur.
Hocam kendi sitesinden indirdiyseniz bir sıkıntı yoktur merak etmeyin. Çözümü nasıl olur bilemiyorum Discord kanalları var oradan yardımcı olurlar size.
İşin gırgırı bir yana, sunucuda olsun, aşağıda önerilenler kısmındaki benzer konularda olsun gerekli açıklamaları yaptık. İçinize sinmiyorsa kullanmayın.
Kaspersky da Windows Defender da Trojan olarak görüp otomatik olarak siliyor. Kena ve TWD Definitive Series yamalarında bu durum yaşanmıyor. Bu durumun çözümü var mı?
@OMFG EPIC@AytKrZ02@flitttermice@anifraxe@Ceki yama da virüs bulunması sıkıntı değil hocalarım. Yanlış bilmiyorsam virüs olarak görünen şey yamaları çalınmasın diye kullanılan uygulama kaynaklı oluyor. Zaten yamalarından virüs bulaştığını iddia eden de olmadı. Sıkıntı olan şey antivirüs uygulamalarının virüs olarak gördüğü için otomatik olarak silmesi. Yardım istediğim şey de zaten bu, otomatik silme olayını nasıl engellerim?