Heavy Rain Anonymous Türkçe yamasını Trojan olarak algılanıyor

Yüklerken virüs programlarınızı kapatın. Yükledikten sonra tekrar açarken virüs programlarının ayarlarında istisna uygulamalara ekleme gibi bir seçenek olması lazım biraz kurcalarsanız bulursunuz büyük ihtimalle. Oyunun klasörünü, dosyalarını eklemeniz lazım virüs programlarınıza. Windows Defender zaten bela onda bu işlem nasıl yapıldığını bilmiyorum ben direkt sildim Bilgisayarımdan Windows Defender'ı. Kaspersky'a gelince de biraz kurcalayın bulursunuz büyük ihtimalle, bulamazsanız bilen arkadaşlar yardımcı olurlar. Ben Avast kullandığım için genelde Avast sormadan virüsleri silmiyor önce karantinaya alıyor bana seçim yaptırıyor. Kaspersky'da durumun nasıl olduğunu bilmiyorum açıkçası.

Bİraz kurcalarken istisna ve güvenilir uygulamaları belirt kısmını buldum buraya eklemeyi deneyeceğim.

Evet hocam tam olarak doğru yeri bulmuşsunuz.
Hallettim hocam. İstisnalara hem oyunun dosyasını hem de spesifik olarak yama dosyasını (bink2w64 dll dosyasını siliyordu o yüzden onu ekledim) ekledim. Şu an herhangi bir uyarı vermiyor ve silmiyor.

Dışlamalara eklemen gerek, programdan programa değişiyor.

Kaspersky için böyleymiş mesela: Tarama istisnası oluşturma

Antivirüs programının adı + dışlama ya da istisna olarak aratırsan bulursun.

Dışlamalara eklemen gerek, programdan programa değişiyor.

Kaspersky için böyleymiş mesela: Tarama istisnası oluşturma

Antivirüs programının adı + dışlama ya da istisna olarak aratırsan bulursun.
Hallettim hocam. Yukarıda da yazdığım gibi istisnalara oyun dosyalarını ve yamayı yükleyince silinen dosyayı ekledim.

Dosyayı bulduğu zaman eylem gerekiyor yazısı geldiğinde öğeye izin ver demen lazım Win Defender'den diyene kadar silse de dosyayı yeniden attığın zaman algılamayacak izin ver olarak değiştirdiğin için. Kespersky hakkında bir fikrim yok.

Antivirüs programları 3.parti yazılımları virüs olarak görebiliyor. Kendi sitesinden indirdiyseniz problem yok.

Hallettim hocam. İstisnalara hem oyunun dosyasını hem de spesifik olarak yama dosyasını (bink2W64 DLL dosyasını siliyordu o yüzden onu ekledim) ekledim. Şu an herhangi bir uyarı vermiyor ve silmiyor.

Hocam trojan hatası verdiği için sormak istedim yamayı kullanırken veya kullandıktan sonra sorun çıktı mı acaba bende kullanmak istiyorum ama trojan olarak hata verdiği için kullanmakta tereddütte kaldım.

Hocam trojan hatası verdiği için sormak istedim yamayı kullanırken veya kullandıktan sonra sorun çıktı mı acaba bende kullanmak istiyorum ama trojan olarak hata verdiği için kullanmakta tereddütte kaldım.
Hocam ben bu konuyu açtığım gün yamayı kurdum ve hâla PC'de kurulu. Araya başka oyunlar girince Heavy Rain'i daha oynayamadım. Neredeyse 2 ay olacak ve hâla yama bir sorun çıkarmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…