Heavy Rain DS4 ile oynanırken sağ analog çalışmıyor

Awakenn

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, ben Heavy Rain oyununu Steam'den aldım indirdim ve PS4 koluyla oynamak istiyordum ama sağ çubuk bazı hareketleri algılamıyor. Mesela sadece sağa sürükleyeceğim algılıyor veya sola (düz hareketleri algılıyor) ama sağa yapıp dairesel hareket yapmaya kalkıştığımda sadece sağa gidiyor ve dairesel hareketi algılamıyor. Çözümü bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim🙏

Arkadaşlar merhaba, ben Heavy Rain oyununu Steam'den aldım indirdim ve PS4 koluyla oynamak istiyordum ama sağ çubuk bazı hareketleri algılamıyor. Mesela sadece sağa sürükleyeceğim algılıyor veya sola (düz hareketleri algılıyor) ama sağa yapıp dairesel hareket yapmaya kalkıştığımda sadece sağa gidiyor ve dairesel hareketi algılamıyor. Çözümü bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim🙏

Windows destek sunmuyor bunun için ayrı bir DS4 alıcısı alıp takmanız gerekiyor PC'ye bağlamak için aslında. (denedim ancak kablo ile bağlanmaktan farkı yok maalesef destek olmadığı için) şöyle ki sizin DS4 veya ScpToolkit gibi programlar kullanıp elinizdeki DS4 kolunu Xbox koluymuş gibi göstereceksiniz. %95 oranında her oyunda işe yarıyor ancak Detroit oynarken bende sağa sola kaydırmıyordu tam tersi DS4 yazılımsız kullanıldığı zaman çalışıyordu garip bir şekilde. Yani oyundan oyuna değişiyor. Bence kolunuz bozulmadı :D

Steam ayarlarından bu ayarı açtınız mı?

1695278587300.png

Ben de dualsense ile aynı hatayı alıyordum. Kontrolcü düzenine girdiğimde orada topluluk düzeninde bu sorunun düzelmiş haliyle yayınladıkları kontrolcü düzeni var. Onu indirip uygularsanız, sorun çözülmekte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı