E Emres1 Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 551 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, oyunu Steam'den almayı düşünüyorum fakat bundan 3 ay önce baktığımda Türkçe yaması bir tane vardı o da paralıydı. Diğerleri çalışmıyor deniyordu fakat çok araştıramamıştım. Sizin kullandığınız veya önerdiğiniz var mı?
Merhaba arkadaşlar, oyunu Steam'den almayı düşünüyorum fakat bundan 3 ay önce baktığımda Türkçe yaması bir tane vardı o da paralıydı. Diğerleri çalışmıyor deniyordu fakat çok araştıramamıştım. Sizin kullandığınız veya önerdiğiniz var mı?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.857 Makaleler 1 Çözümler 17 24 Nisan 2025 #2 Rehber: Heavy Rain orijinal sürüme ücretsiz Türkçe yama yapmak belki işine yarar.
E Emres1 Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 551 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #3 soulsteal59 dedi: Rehber: Heavy Rain orijinal sürüme ücretsiz Türkçe yama yapmak belki işine yarar. Genişletmek için tıkla... Hocam korsana çok güvenmiyorum ondan direkt Steam ya da Epic Games üzerinden oluyor mu diye sormuştum gene de teşekkür ederim.
soulsteal59 dedi: Rehber: Heavy Rain orijinal sürüme ücretsiz Türkçe yama yapmak belki işine yarar. Genişletmek için tıkla... Hocam korsana çok güvenmiyorum ondan direkt Steam ya da Epic Games üzerinden oluyor mu diye sormuştum gene de teşekkür ederim.