Çözüldü Heavy Rain için ücretsiz Türkçe yama yok mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Yer
Starling City
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci;
R5 5600 - 4.7 GHz OC

Fan;
ID-COOLING SE-224-XT White

Anakart:
Gigabyte B550M DS3H

Ekran Kartı;
PowerColor Red Devil RX 6900 XT

Bellek;
GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16

Depolama SSD;
Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s
Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s
Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s

Kasa/Güç Kaynağı;
Revenge Beyaz Terranova
MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold
Meslek
Green Arrow
Selamlar. Uncharted 4, Beyond Two Souls ve Detroit: Become Human oynadım. Sırada Heavy Rain var. Bu oyunun orijinal versiyonu için ücretsiz Türkçe yama yok mu?

Bir tek Anonymus'un çevirisi var diyorlar orijinal için. Ona da 180 TL vermek istemiyorum. Oyunu 70 TL'ye aldım. Belki 3-5 senede geliştirilen bir oyun için istenen fiyat 70 TL, internetten yapılan, ekibin en fazla 1 haftasını alan çeviri için istenen fiyat 180 TL. Neyse, buraya girmeyelim.

Ayıptır söylemesi, oyunun korsan versiyonunu da indirdim Türkçe yamayı çalıştırabilmek için. Bu sefer de oyunu adamakıllı çalıştıramadım, bozuk çıktı. Heavy Rain için ücretsiz Türkçe yama arıyorum, oyunun orijinal versiyonu ile uyumlu. Yemin ettim Anonymus'a para vermeyeceğim. İyi akşamlar.

Çözüm
Hallettim. Çözümü için yeni bir konu açacağım. İnsanlar kullansın.

Selamlar. Uncharted 4, beyond Two Souls ve Detroit: Become Human oynadım. Sırada Heavy Rain var. Bu oyunun orijinal versiyonu için ücretsiz Türkçe yama yok mu?

Bir tek Anonymus'un çevirisi var diyorlar orijinal için. Ona da 180 TL vermek istemiyorum. Oyunu 70 TL'ye aldım. Belki 3-5 senede geliştirilen bir oyun için istenen fiyat 70 TL, internetten yapılan, ekibin en fazla 1 haftasını alan çeviri için istenen fiyat 180 TL. Neyse, buraya girmeyelim.

Ayıptır söylemesi, oyunun korsan versiyonunu da indirdim Türkçe yamayı çalıştırabilmek için. Bu sefer de oyunu adamakıllı çalıştıramadım, bozuk çıktı. Heavy Rain için ücretsiz Türkçe yama arıyorum, oyunun orijinal versiyonu ile uyumlu. Yemin ettim Anonymus'a para vermeyeceğim. İyi akşamlar.

Merhaba sanırım Türkçe yama yok bende oynama listeme almıştım yenice keşke yama olsaydı çok iyi olurdu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu YouTube kanalındaki uygulama işine yarar belki. Birkaç indie oyunu bu program sayesinde oynamıştım.
Gayet başarılı.

@YILMAZ AYAZ0909 orijinal sürümde çalışmıyor.

La noire oyunun yamasını buradan indirip oynamıstım başta dosya dizinini yanlış yaptığım için olmamıstı. Sonradan yapabildim kısacası sitedeki yamalar sorunsuz calısıyor isterseniz tekrardan yapmayı deneyin.

Hallettim. Çözümü için yeni bir konu açacağım. İnsanlar kullansın.

Son düzenleme:
Çözüm
Kral konuyu hoplatmış gibi olacağım çözülmüş olduğu halde ama hiç bu yollardan uğraşmayıp direkt Calypso'dan indirebilirsiniz şu an için. Yakın arkadaşım yamayla oynadı bitirdi ve gördüğü tek tek hataları düzeltmesi için iletti yama sahibine. Şu ana kadar da görülen tüm hataları fiksleyip steam'le uyumlu güzel bir yama ortaya koydular. Virus Total sonucuna da bakıp indirebilirsiniz. İyi eğlenceler dilerim.

Şu an için erken erişim sunsa da Sinnerclown tarafı da bir çalışma sağlamış. Kalitesi hakkında henüz oynayan birini görmediğim için net bir şey diyemeyeceğim. Açıklamasında el çevirisi olduğunu belirtmişler. İki tarafa da bakıp istediğiniz yamayla oynayabilirsiniz. Ayrıca belirtmek isterim ki şu an için sadece Epic tarafıyla uyumluymuş, zamanla steam için de yapacaklarmış.

2 tane ücretsiz yama çıktı, orijinal oyunu korsana çevirmenize gerek yok. Bu konuyla da uğraşmanıza gerek yok.

Calypso Çeviri: Şu anda ücretsiz. Düzeltilmiş yapay zeka çevirisi ve testi yapıldı neredeyse el çevirisine çok yakın o konuda rahat olabilirsiniz ve hata şu anda bulunmamakta.

Sinnerclown çeviri: Yama 1 ay sonra tamamen ücretsiz yayınlanıyor. Erken erişim olarak öncelik bağışçılar ve destekleyenlere ve hataları düzelterek tam sürüm olarak özel sonra herkese ücretsiz açılıyor. Şu an erken erişimde hatalar düzeltilip yama 1 ay sonra herkese ücretsiz açılacak. El çevirisi olduğu için hatalar tamamen düzeltilmiş durumda.

İkisini de terchinize göre gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Calypso Çeviri @VolkTyson
Sinnerclown çeviri @sinnerclown

Emekleri için çok teşekkürler.
2 tane ücretsiz yaması var, istediğinizi kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı