V VictorNikiforov Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 RAM corsair 5600 32 Ekran kartı 4080s Anakart prime b650 mk İşlemci 7800x3d Heavy Rain de ekranda eski tüplü televizyonlardaki gibi bir karıncalanma sorunu var. Bu oyunun kendi filtresiyse rezalet ama tamam derim bende sorun yok en azından. Oynamış birisi yardım edebilir mi? YouTube'da da hiç böyle bir görüntü görmedim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-04-05 172342.png 2,3 MB · Görüntüleme: 34 Ekran görüntüsü 2025-04-05 172412.png 2,6 MB · Görüntüleme: 33 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2025
Heavy Rain de ekranda eski tüplü televizyonlardaki gibi bir karıncalanma sorunu var. Bu oyunun kendi filtresiyse rezalet ama tamam derim bende sorun yok en azından. Oynamış birisi yardım edebilir mi? YouTube'da da hiç böyle bir görüntü görmedim.
Javulous Kilopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 742 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2025 #2 Oyunun grafik ayarlarında film greni (film grain ya da grain effect) gibi bir seçenek bulmanız lazım. Onu kapatın ya da kısın. Eğer öyle bir seçenek yoksa oyun dosyalarında ya da save dosyasında ".ini" gibi bir dosya bulup içine bakıp o seçenek mevcut mu bakın. Artı 0 Eksi
Oyunun grafik ayarlarında film greni (film grain ya da grain effect) gibi bir seçenek bulmanız lazım. Onu kapatın ya da kısın. Eğer öyle bir seçenek yoksa oyun dosyalarında ya da save dosyasında ".ini" gibi bir dosya bulup içine bakıp o seçenek mevcut mu bakın.