Heavy Rain oynanır mı?

Mamistv1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600
RX 7800 XT
16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram
1 TB M2 SSD Goodram
1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate.
750W 80+ THERMALTAKE
C15 RAMPAGE soğutucu

Samsung A30S
Meslek
Mağaza sahibi
Oyun hakkında birçok yerde başlarının aşırı sıkıcı olduğu ve birçok kişiye hitap etmediği yazıyor. Ben oyunu bu yorumları okumadan satın aldım. Ama aradan 14 gün geçmedi ve oyunu da hiç oynamadım. Sizce ne yapmalıyım? Oyunlarda genel olarak başları sıkıcı olup ileride eğlenceli olabiliyor; o yüzden 1,5 saat oynayıp beğenmezsem iade etmek gibi bir şey yapmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Heavy Rain oynanış odaklı bir oyun değil. Hikayesi, hikaye anlatımı ve yaptığımız seçimlerin hikayeye etkisi gibi konularda öne çıkan bir oyun.

Yavaş ilerleyen, gerçekçi, gerilim dozu yer yer yükselen ve seçimlerin önemli olduğu oyunları seveceginizi düşünüyorsanız Heavy Rain zaten bu türde başyapıt sayılır. Kesinlikle şans verin derim ben.

Mükemmel bir oyun. Her insanın kesinlikle bir kez deneyimlemesi lazım. Kesinlikle oyna. Ancak Epic Games sürümünde Türkçe Yama çalışmıyor diye hatırlıyorum, onunla ilgili bir rehber vardı bulursam atayım.

Oyun yanlış bilmiyorsam 15 yıllık bir oyun olduğu için oynanış açısından birazcık sıkıntı çıkarabiliyor ancak hikayesi için kesinlikle değer.

Heavy Rain oynanış odaklı bir oyun değil. Hikayesi, hikaye anlatımı ve yaptığımız seçimlerin hikayeye etkisi gibi konularda öne çıkan bir oyun.

Yavaş ilerleyen, gerçekçi, gerilim dozu yer yer yükselen ve seçimlerin önemli olduğu oyunları seveceginizi düşünüyorsanız Heavy Rain zaten bu türde başyapıt sayılır. Kesinlikle şans verin derim ben.

Bu türde aslında çok oyun oynadım. Direk aynı şirketin yaptığı beyond: Two Souls ve Detroit: Become humman oynadım ve iki oyunuda aşırı sevdim. Kısaca bu türde oynadığım tüm oyunları sevdim ama internette "heav rain sıkıcı mı" diye arattığımda çokça sıkıcı olduğu ve bayağı iade eden olduğunu görünce biraz tedirgin etmedi değil.

Mükemmel bir oyun. Her insanın kesinlikle bir kez deneyimlemesi lazım. Kesinlikle oyna. Ancak Epic Games sürümünde Türkçe yama çalışmıyor diye hatırlıyorum, onunla ilgili bir rehber vardı bulursam atayım.

Oyun yanlış bilmiyorsam 15 yıllık bir oyun olduğu için oynanış açısından birazcık sıkıntı çıkarabiliyor ancak hikayesi için kesinlikle değer.

Sorun yok, oyunu Steam'den aldım. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Oyunu oynayacağım.

Bu türde aslında çok oyun oynadım. Direk aynı şirketin yaptığı beyond: Two Souls ve Detroit: Become humman oynadım ve iki oyunuda aşırı sevdim. Kısaca bu türde oynadığım tüm oyunları sevdim ama internette "heav rain sıkıcı mı" diye arattığımda çokça sıkıcı olduğu ve bayağı iade eden olduğunu görünce biraz tedirgin etmedi değil.
Hocam özellikle bir defa bitirince insanın defalarca kez tekrar oynayası geliyor diğer sonları da oynamak için. 17 tane mi ne sonu var, öyle düşün. Quantic Dream seviyor bu tür oyunlar yapmayı 😀

Hatta oyun da değil, sanat yapıyorlar.

Hocam özellikle bir defa bitirince insanın defalarca kez tekrar oynayası geliyor diğer sonları da oynamak için. 17 tane mi ne sonu var, öyle düşün. Quantic Dream seviyor bu tür oyunlar yapmayı 😀

Hatta oyun da değil, sanat yapıyorlar.

Zaten bende Heavy Rain'den sonra Detroit: Become Humman'ı tekrar oynamayı düşünüyorum. Dediğim gibi oyunu oynayacağım, tekrardan cevaplarınız için teşekkür ederim.

Sorun yok, oyunu Steam'den aldım. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Oyunu oynayacağım.

Herkese hitap eden bir oyun değil maalesef güzel oyun ama dediğin gibi sıkılan da çok bu oyundan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı