Heavy Rain Türkçe Yama %100 - Anonymous Çeviri

Daha fazla  
Heavy Rain Cover.png

Sayısız dönüm noktasıyla dolu sürükleyici bir psikolojik gerilimi yaşayın. Origami Katili olarak bilinen bir cani için dört günlük gizem ve gerilim dolu bir av başladı. Her biri kendi ipuçlarına sahip dört karakter, katili yeni kurbanını öldürmeden yakalamak için umutsuzca çabalıyor.

Yama konusuna buradan erişebilirsiniz. Yama, Üyelik sistemimize dahildir!

Gerek yok.

Bu oyun zaten Türkçe değil miydi? Aylar öncesinden üyelik alıp bitirmiştim ve beni sarmamıştı. Quantic Dream'in en çok meşhur olmuş 3 oyununu da oynadım ve bana göre en çok abartılan oyun bu diyebilirim.

Oh be. Allah razı olsun. Keşke PS3 için de yapsanız.

PS3 için bir forumda yapan bir ekip vardı ama sonrasında RDR1'in Türkçe yamasına yoğunlaşıp iptal etmişler diye biliyorum. PS3'ünüz varsa RDR1'in Türkçe yamasını güzel yapmışlar tavsiye ederim.

PS3 için bir forumda yapan bir ekip vardı ama sonrasında RDR1'in Türkçe yamasına yoğunlaşıp iptal etmişler diye biliyorum. PS3'ünüz varsa RDR1'in Türkçe yamasını güzel yapmışlar tavsiye ederim.
Hocam bende PS1,PS2,PSP,PS3,PS VİTA,PS4 var. Nostalji olsun diye dedim. Heavy Rain çok iyi bir oyun. Zaten Quantic'in bütün oyunları süper. Bir de türkçe bir şekilde PS3'te oynamak süper olurdu.

Hocam bende PS1, PS2, PSP, PS3, PS Vita, PS4 var. Nostalji olsun diye dedim. Heavy Rain çok iyi bir oyun. Zaten Quantic'in bütün oyunları süper. Bir de Türkçe bir şekilde PS3'te oynamak süper olurdu.

Maşallah Hocam. Bende PS2, PS3, PSP var. PS4'ü sattım oynayacak oyun kalmayınca. Türkçe yamalar buldukça PlayStation için kurup oynuyorum. Şimdide Silent Hill 1 yükledim PS2'den oynayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı