Steam için yok, o İndirdiğiniz ise korsan sürümde sorunsuz çalışıyormuş. Eski versiyon tabi.Heavy Rain için Türkçe yama indirdim, fakat giriş ekranında kalıyor oyun oyunda galiba ağır bir İngilizce var. Bedava bir yama öneriniz var mıdır? Steam versiyonu için.
Steam için yok, o indirdiğiniz ise korsan sürümde sorunsuz çalışıyormuş. Eski versiyon tabii.
Rehber: Heavy Rain orijinal sürüme ücretsiz Türkçe yama yapmak
Selamlar. Heavy Rain'i satın aldığınızda ücretsiz Türkçe yamalar çalışmıyor. 70 TL verdiğin oyunu Türkçe oynamak için yamaya 180 TL vermen gerekiyor. Bunu çözdüm. Oyunun mevcut korsan sürümlerinde Türkçe yama denedim. Hepsi yüklenme ekranında kalıyordu. 3-5 farklı yerden indirmiştim. Hiçbirinde...www.technopat.net
Şahsen İngilizce bitirdim korsan indirmek istemediğim için. B seviyesi İngilizceniz varsa rahat anlıyorsunuz, ağır demek saçmalık olur doğrusu. Klasik Amerikan ağzı konuşuyorlar.
Oyunun giriş bölümünü oynayın bi, neredeyse hiçbir şey yok önemli. Evdeki eşyaları inceleyerek konuşma sahneleri çıkıyor, eğer çoğunlukla anlıyorsanız devam edersiniz.GTA'yı İngilizce oynamıştım seviye olarak çok fark var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.