Mustafa Emre Bacak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 4 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar oyunum orijinal Steam'den aldım ama adamakıllı Türkçe yama bulamadım. türkçe-yama.com sitesininkini denedim ama oyun açılış ekranında siyah ekranda kaldı ben de silip tekrar yükledim. Başka Türkçe yama var mıdır acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2022
Arkadaşlar oyunum orijinal Steam'den aldım ama adamakıllı Türkçe yama bulamadım. türkçe-yama.com sitesininkini denedim ama oyun açılış ekranında siyah ekranda kaldı ben de silip tekrar yükledim. Başka Türkçe yama var mıdır acaba?
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 4 Eylül 2022 #2 Anonymous Çeviri de var ancak paralı. Paylaştığınız sitedeki yüksek ihtimalle sürümü uyumsuz olduğu için öyle yapıyor.
Anonymous Çeviri de var ancak paralı. Paylaştığınız sitedeki yüksek ihtimalle sürümü uyumsuz olduğu için öyle yapıyor.
Mustafa Emre Bacak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 4 Eylül 2022 #3 262364 dedi: Anonymous Çeviri de var ancak paralı. Paylaştığınız sitedeki yüksek ihtimalle sürümü uyumsuz olduğu için öyle yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman yapacak bir şey yok İngilizce oynayacağım aylık 35 TL imiş sadece Heavy Rain yaması için bu parayı vermek biraz gereksiz geldi açıkçası.
262364 dedi: Anonymous Çeviri de var ancak paralı. Paylaştığınız sitedeki yüksek ihtimalle sürümü uyumsuz olduğu için öyle yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman yapacak bir şey yok İngilizce oynayacağım aylık 35 TL imiş sadece Heavy Rain yaması için bu parayı vermek biraz gereksiz geldi açıkçası.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 4 Eylül 2022 #4 Mustafa Emre Bacak dedi: Hocam o zaman yapacak bir şey yok İngilizce oynayacağım aylık 35 TL imiş sadece Heavy Rain yaması için bu parayı vermek biraz gereksiz geldi açıkçası. Genişletmek için tıkla... Öyle maalesef.
Mustafa Emre Bacak dedi: Hocam o zaman yapacak bir şey yok İngilizce oynayacağım aylık 35 TL imiş sadece Heavy Rain yaması için bu parayı vermek biraz gereksiz geldi açıkçası. Genişletmek için tıkla... Öyle maalesef.