Suzerain_player Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #1 Bayağıdır Türkçe yama bakıyorum ama hep korsan indirmemi istiyor. Şu oyunu Epic Games'ten aldım ve herhangi bir Türkçe yaması yok mu Epic Games için?
Bayağıdır Türkçe yama bakıyorum ama hep korsan indirmemi istiyor. Şu oyunu Epic Games'ten aldım ve herhangi bir Türkçe yaması yok mu Epic Games için?
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.512 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #2 Anonymous da var ama ucretli. Epic Games ile uyumlu. Heavy Rain %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri Heavy Rain, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com
Anonymous da var ama ucretli. Epic Games ile uyumlu. Heavy Rain %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri Heavy Rain, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com
CarcaiE Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 304 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #3 Hocam korsana karşı korkunuz yoksa, oyunu aldıysanız korsanı yapıştırın geçin. Çok sağlam oyun çünkü tadı çok güzel.
Hocam korsana karşı korkunuz yoksa, oyunu aldıysanız korsanı yapıştırın geçin. Çok sağlam oyun çünkü tadı çok güzel.