Teşekkürler hocam

Hocam çok çok teşekkür ederim. Türkçe yama bulamayınca oynayamamıştım bu vesileyle oynamış olacağım hele şu sınavlar bitsin.

Hocam Assassin's Creed serisinin ilk oyununa Türkçe yama yapabilir misiniz? Çok istediğim bir oyun yıllardır denedim oynamayı ilk 2 saatinin sonrasında ister istemez bırakıyordum hikayeyi anlamıyordum ondan dolayı.
Alt yazı desteği olmadığı için sesleri dinleyip kontrollerinin yapılması gerekiyor. Test süreci de çok uzun sürer. Ondan imkansız değil ama ücretsiz çeviri işi zor.

Hocam çok çok teşekkür ederim. Türkçe yama bulamayınca oynayamamıştım bu vesileyle oynamış olacağım hele şu sınavlar bitsin.
Öncelikle sınavlarında başarılar dilerim, umarım güzel geçer. Rica ederiz, şimdiden iyi oyunlar.
Hocam dün oyunu bitirdim güncel bir yama yoktu çeviri sayesinde oynayıp bitirme şansım oldu 6 yıldır oyun kütüphanede duruyordu.
O bekleyişin sona ermesine sevindim. Bizden de çok fazla istenildiği için el atmak istedik.

Hocam Assassin's Creed serisinin ilk oyununa Türkçe yama yapabilir misiniz? Çok istediğim bir oyun yıllardır denedim oynamayı ilk 2 saatinin sonrasında ister istemez bırakıyordum hikayeyi anlamıyordum ondan dolayı.
ac 1 e yapılamaz çünkü oyunda altyazı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…