Hector Bronze [ModartPC] I R5 5600X sistem nasıldır?

İşlemci : AMD RYZEN 7 3700X 3.6GHz 32MB Önbellek 8 Çekirdek

Kasa: Thermaltake Versa T25 RGB TG 650W 80+USB 3.0 Mid

İşlemci soğutucu : Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm İşlemc

Bu şekilde değiştir , 2-3 Ay sonra RAM'i istersen 32 yap fark etmez . (daha iyi önerenler olabilir bu güzel gibi geldi)
Ekipman ihtiyacın varsa Gamenote gibi markalardan bak. Rampage, Gameboost gibi markalardan uzak dur.

Ekran kartı RTX 3070Ti'a göre daha kötü değil mi?

Buna ne dersiniz? Arkadaş gibi bir sistem arıyorum şu an geldiğim nokta bu.

Arkadas burada işlemciyi değiştirebilir bütçesi var. Ben 1yil içinde değiştirmeyi planlıyorum. Darbogaz yapacak farkındayım.

Arkadas burada işlemciyi değiştirebilir bütçesi var. Ben 1yil içinde değiştirmeyi planlıyorum. Darbogaz yapacak farkındayım.

3700X bence alınmamalı 5600X varken ve o RAM'ler rezalet hem soğutma hem performans olarak. İncehesap'tan toplamak daha iyi olabilir. Bir de bütçe bu kadar yüksek iken AMD ekran kartı almak bana saçma geliyor.
Gayet güzel bence ama Dark kasa ve fan hakkında bilgim yok yorum yapamayacağım.

Dostum birkaç siteye daha baktım en mantıklı sistem şu an bu sanırım. Anakart'ı istersen aldıktan sonra memnun kalmaz isen satıp değiştirebilirsin (B550-A Pro veya B550 S2H' Ti sanırım ismi giriş seviyesi olarak bu anakartlar alınabilir). RAM olarak PNY nasıl bilmiyorum ama düşünmeden HyperX alıp sepete 1x16 daha eklerdim 2x16 şeklinde kullanırdım AMD'de çift kanal RAM daha iyi performans veriyor, ekran kartı güzel kötü yorum görmedim, SSD olarak XPG alırdım bayağı tercih edilen bir model, kasa olarak Corsair. Soğutucu konusuna gelirsek kesinlikle güven vermiyor değişmeli. Bence güzel oldu ama 16K'yı aşıyor maalesef elimden gelen bu, diğer yerlerde bile bu fiyat bandında bundan iyi PC yok. Ben senin durumundayken dahili grafiği olan işlemcili sistem toplamıştım ekran kartını sonradan dahil ettim böyle yapıp yapmamak sana kalmış bence acelen yoksa bekle satın alma.

Son düzenleme:
Bu sistemi aldım. Anakart ile işlemci soğutucusunu değiştirdim. O heyecanla kasa hiç aklıma gelmedi. Aldıktan sonra biraz pişman oldum. Siparişi iptal etsem para hemen gelmez iptal etmeden değiştirebilsem çok güzel olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…