denzii0 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2021 #1 Ne yapsam olmadı. Klasör boş olmasına rağmen böyle diyor.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 5 Ağustos 2021 #2 Hocam dosya adı çok uzun. F2 ile yeniden adlandırıp kısaltın ve tekrar deneyin.
denzii0 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2021 #3 AXCHNEER dedi: Hocam dosya adı çok uzun. F2 ile yeniden adlandırıp kısaltın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... kısaltamıyorum çünkü dosya boş sadece sildiğimde bunu diyor
AXCHNEER dedi: Hocam dosya adı çok uzun. F2 ile yeniden adlandırıp kısaltın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... kısaltamıyorum çünkü dosya boş sadece sildiğimde bunu diyor
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 5 Ağustos 2021 #4 denzii0 dedi: Kısaltamıyorum çünkü dosya boş sadece sildiğimde bunu diyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir klasöre atmaya çalıştığınızda ne diyor? Ve şu anki konumu nerede?
denzii0 dedi: Kısaltamıyorum çünkü dosya boş sadece sildiğimde bunu diyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir klasöre atmaya çalıştığınızda ne diyor? Ve şu anki konumu nerede?
denzii0 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2021 #5 AXCHNEER dedi: Başka bir klasöre atmaya çalıştığınızda ne diyor? Ve şu anki konumu nerede? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde ve başka klasöre atınca bir şey demiyor.
AXCHNEER dedi: Başka bir klasöre atmaya çalıştığınızda ne diyor? Ve şu anki konumu nerede? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde ve başka klasöre atınca bir şey demiyor.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 5 Ağustos 2021 #6 denzii0 dedi: Masaüstünde ve başka klasöre atınca bir şey demiyor. Genişletmek için tıkla... Geri dönüşüm kutusuna sürükleyerek atabilir misiniz? Geri dönüşüm kutusunu boşaltmayı deneyin.
denzii0 dedi: Masaüstünde ve başka klasöre atınca bir şey demiyor. Genişletmek için tıkla... Geri dönüşüm kutusuna sürükleyerek atabilir misiniz? Geri dönüşüm kutusunu boşaltmayı deneyin.
denzii0 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2021 #7 AXCHNEER dedi: Geri dönüşüm kutusuna sürükleyerek atabilir misiniz? Geri dönüşüm kutusunu boşaltmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
AXCHNEER dedi: Geri dönüşüm kutusuna sürükleyerek atabilir misiniz? Geri dönüşüm kutusunu boşaltmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 5 Ağustos 2021 #8 denzii0 dedi: Kısaltamıyorum çünkü dosya boş sadece sildiğimde bunu diyor. Genişletmek için tıkla... Yeniden adlandırmaya çalışırken ne diyor?
denzii0 dedi: Kısaltamıyorum çünkü dosya boş sadece sildiğimde bunu diyor. Genişletmek için tıkla... Yeniden adlandırmaya çalışırken ne diyor?
denzii0 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2021 #9 AXCHNEER dedi: Yeniden adlandırmaya çalışırken ne diyor? Genişletmek için tıkla... Anladın mı kanka users boş Windows eski boş hepsi boş.
AXCHNEER dedi: Yeniden adlandırmaya çalışırken ne diyor? Genişletmek için tıkla... Anladın mı kanka users boş Windows eski boş hepsi boş.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 5 Ağustos 2021 #10 denzii0 dedi: Eki Görüntüle 1128808 Anladın mı kanka users boş Windows eski boş hepsi boş. Genişletmek için tıkla... O zaman Windows.eski klasörünü silmeyi deneyin.
denzii0 dedi: Eki Görüntüle 1128808 Anladın mı kanka users boş Windows eski boş hepsi boş. Genişletmek için tıkla... O zaman Windows.eski klasörünü silmeyi deneyin.