Halil İbrahim Akça Centipat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #1 Arkadaşım bana oyun attı oyunu iade edebilir miyim? Ama oyunu arkadaşım bana hediye etti iade edebilirsem parası ona gider mi?
Arkadaşım bana oyun attı oyunu iade edebilir miyim? Ama oyunu arkadaşım bana hediye etti iade edebilirsem parası ona gider mi?
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.250 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #2 İadenizi arkadaşınızda onaylaması gerekiyor diye biliyorum yani en son öyleydi. Kısacası iade edebiliyorsunuz ve parası arkadaşınıza geri gidiyor.
İadenizi arkadaşınızda onaylaması gerekiyor diye biliyorum yani en son öyleydi. Kısacası iade edebiliyorsunuz ve parası arkadaşınıza geri gidiyor.
hasgüleç Decapat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 273 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam Zamanlı, Satranç Analisti 22 Eylül 2024 #3 MRainb0w dedi: İadenizi arkadaşınızda onaylaması gerekiyor diye biliyorum yani en son öyleydi yani evet iade edebiliyorsunuz ve parası arkadaşınıza geri gidiyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, hala öyle. Hediyeyi attığınız kullanıcının "Steam Destek" üzerinden hediyeyi iade edebileceğine dair bir yeri tiklemesi gerekiyor.
MRainb0w dedi: İadenizi arkadaşınızda onaylaması gerekiyor diye biliyorum yani en son öyleydi yani evet iade edebiliyorsunuz ve parası arkadaşınıza geri gidiyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, hala öyle. Hediyeyi attığınız kullanıcının "Steam Destek" üzerinden hediyeyi iade edebileceğine dair bir yeri tiklemesi gerekiyor.