Çözüldü Steam Hediye alınırken "Purchase made in Turkey can only be added to your library" hatası

• Konuyu başlatan rofl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 4.048
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Rica ederim, genelde 12-24 saat arasında geri dönüş yapılıyor. Siz 24 saat sonra tekrar hediyeleşmeyi deneyin, eğer göndermezse üst üste tekrarlamayın.
Simdi aklima geldi, ilk hediyelesme aninda da boyle hatayi veriyorlardi bu oyunlarda. Bir alisveris listesi hazirlamistik ama bu oyunlarda hata verdi. Digerlerini rahatca gonderdi.

Bazı oyunlarda o hata var sebebini ben de bilmiyorum. Mesela Borderlands: The Handsome Collection hem kendime alamıyorum hem de arkadaşıma hediye edemiyorum.
Region lock denen olayin sonucuymus bu. Insanlar swap ile yerel fiyatlandirmali oyunlari ucuzdan takas ediyormus ve sonunda boyle bir onlem almislar. Buradaki tek sorun Turkiye-Turkiye olmasina ragmen calismamasi, bakalim Steam ne cevap verecek.

@Motionless IN White

1696254918657.png

Cevap olarak bu geldi ve sonrasinda hediye edebildi. 14-15 oyundan sonra yine ayni hatayi vermeye basladi ancak cozuldu gibi.

Son düzenleme:
Çözüldüğüne sevindim hocam. 14-15 oyun atınca her zaman hesap takılır, oyunları toplu şekilde göndersin veya 3-4 saatte bir yollasın.
hahahaha saka gibi.

1696266895404.png

Yabanci kisitlamayi aciyor, Tuba hanim acmiyor 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı