Cumhurbaşkanı Adayı Picopat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 149 Yer Bursa 23 Aralık 2022 #21 Eskiden çok severdim fakat birine bir hediye alınca 2.hediyeyi yüzsüs yüzsüz isteyince artık hediye alasım yok.
Eskiden çok severdim fakat birine bir hediye alınca 2.hediyeyi yüzsüs yüzsüz isteyince artık hediye alasım yok.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.568 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #22 Hediye almam ama Bi' döner ısmarlarım. En son komik olay oldu da anlatırsam gereksiz mesaj olur.
MrFanta Centipat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #23 RMC Team dedi: Yeğenlerim yanımda olunca bazen dayanamıyorum gidip bir şeyler alıyorum. Genişletmek için tıkla... Helal olsun sana hocam. Herkese böyle dayı lazım. (Ben Fanta bu arada)
RMC Team dedi: Yeğenlerim yanımda olunca bazen dayanamıyorum gidip bir şeyler alıyorum. Genişletmek için tıkla... Helal olsun sana hocam. Herkese böyle dayı lazım. (Ben Fanta bu arada)