Arkadaşımın eski hesabı VAC ban yedi. Yeni Steam hesabı açtı bu hesaba o hesaptan hediye cüzdan kodu atsa yeni hesabında bu cüzdan kodunu harcasa kısıtlama kalkar mı?
Attığım resimdeki yerden 5 dolar kısıtlaması olan hesabıma para atarsam o hesaptaki 5 dolar
kısıtlaması kalkar mı yani direk Steam'dan atsam gidip sitelerden kod almadan.
Attığım resimdeki yerden 5 dolar kısıtlaması olan hesabıma para atarsam o hesaptaki 5 dolar kısıtlaması kalkar mı yani direk Steam'dan atsam gidip sitelerden kod almadan.Eki Görüntüle 565550
İnternette videolar izledim cuzdan kodunu etkinleştirince 5 dolar kısıtlaması kalkıyor.
Ama benimki farklı direk Steam'dan hediye yollayınca kalkıyor mu bilmiyorum berk abi.
İnternette videolar izledim cuzdan kodunu etkinleştirince 5 dolar kısıtlaması kalkıyor.
Ama benimki farklı direk Steam'den hediye yollayınca kalkıyor mu bilmiyorum Berk abi.
Bu özelliklere erişmenizi sağlayacak bazı satın alma örnekleri şöyledir:
Steam Cüzdanınıza 5 Amerikan Doları veya daha fazla bir yükleme gerçekleştirmek
Steam Mağazasından 5 Amerikan Doları veya daha fazlasına denk oyun veya oyunlar satın almak
Steam hesabınıza 5 Amerikan Dolarına denk bir Steam Cüzdan kartı yüklemek
Steam Mağazasından 5 Amerikan Doları veya daha fazlasına denk bir Steam Hediyesi satın almak (arkadaşınızdan bir Steam hediyesi veya dijital hediye kartı almak sayılmaz)