blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.133 Çözümler 4 23 Mayıs 2023 #11 Screamy dedi: Bana mail girme yeri gelmedi Ama okudum tekrar denedim yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Önceden nitro kullanan hesapta çalışmadığını bilmiyordum ben. Benimki boşta istersen yollayayım sana.
Screamy dedi: Bana mail girme yeri gelmedi Ama okudum tekrar denedim yine olmuyor. Genişletmek için tıkla... Önceden nitro kullanan hesapta çalışmadığını bilmiyordum ben. Benimki boşta istersen yollayayım sana.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 23 Mayıs 2023 #12 blockdz dedi: Evet bana da öyle geldi. WEBTOON uygulamasını yükleyip Wumpus karikatürünün 4 bölümünü okuyup mailini girdiğinde kod maile geliyor. Genişletmek için tıkla... O kadar uğraşamam ya, neyse kalsın.
blockdz dedi: Evet bana da öyle geldi. WEBTOON uygulamasını yükleyip Wumpus karikatürünün 4 bölümünü okuyup mailini girdiğinde kod maile geliyor. Genişletmek için tıkla... O kadar uğraşamam ya, neyse kalsın.
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.555 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 23 Mayıs 2023 #13 blockdz dedi: Önceden nitro kullanan hesapta çalışmadığını bilmiyordum ben. Benimki boşta istersen yollayayım sana. Genişletmek için tıkla... Yok reis sagol ben denerim.
blockdz dedi: Önceden nitro kullanan hesapta çalışmadığını bilmiyordum ben. Benimki boşta istersen yollayayım sana. Genişletmek için tıkla... Yok reis sagol ben denerim.