spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 18 Kasım 2023 #11 518679 dedi: 33 bin TL hocam. Çalışan A kişisi de engelli, kalp hastası. Yarın çalışacağı ne malum? Çılgın ifadesini bu yüzden dedim. Evet, anne tarafından akrabam olur. Ayrıca ikisi de akraba (kardeş) birbirleriyle. Genişletmek için tıkla... Dostum sana bir tavsiye "Aracı olan arada kalır" hiç bulaşma ne üç harfli yiyorlarsa yesinler.
518679 dedi: 33 bin TL hocam. Çalışan A kişisi de engelli, kalp hastası. Yarın çalışacağı ne malum? Çılgın ifadesini bu yüzden dedim. Evet, anne tarafından akrabam olur. Ayrıca ikisi de akraba (kardeş) birbirleriyle. Genişletmek için tıkla... Dostum sana bir tavsiye "Aracı olan arada kalır" hiç bulaşma ne üç harfli yiyorlarsa yesinler.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 18 Kasım 2023 #12 Aurora1 dedi: Satılsa alan olmaz mı? Genişletmek için tıkla... B kişisi değiştirmek istiyor. Ama satarlar mı bilmem. Ben olsam ben satmam, A'yı ikna edip THH yoluyla hakkımı ararım. spriggan dedi: Dostum sana bir tavsiye "Aracı olan arada kalır" hiç bulaşma ne üç harfli yiyorlarsa yesinler. Genişletmek için tıkla... THH başvuracaklarsa yardım edeceğim. Yoksa banane. Umrumda bile olmaz.
Aurora1 dedi: Satılsa alan olmaz mı? Genişletmek için tıkla... B kişisi değiştirmek istiyor. Ama satarlar mı bilmem. Ben olsam ben satmam, A'yı ikna edip THH yoluyla hakkımı ararım. spriggan dedi: Dostum sana bir tavsiye "Aracı olan arada kalır" hiç bulaşma ne üç harfli yiyorlarsa yesinler. Genişletmek için tıkla... THH başvuracaklarsa yardım edeceğim. Yoksa banane. Umrumda bile olmaz.