Steam Hediye edilen oyun geri alınabilir mi?

Aliasdmkl

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Steam'de bakiyesi olan bir arkadaşa parasını verip kendime hediye olarak oyun yollattım. Merak ettiğim konu acaba oyun bana geldikten ve kabul ettikten sonra oyunu yollayan kişi iade isteyebilir mi?

Arkadaşlar merhaba. Steam'de bakiyesi olan bir arkadaşa parasını verip kendime hediye olarak oyun yollattım. Merak ettiğim konu acaba oyun bana geldikten ve kabul ettikten sonra oyunu yollayan kişi iade isteyebilir mi?
İster ama sizin onayınız gereklidir.

İade istemesi için ilk önce senin iadeyi onaylaman gerekiyor. Öyle kafasına göre hediyeyi iade edemez.

Steam Destek:
Hediyemi iade edebilir miyim?
Herhangi bir hediye satın alımından on dört gün geçmediyse ve alıcı tarafından iki saatten fazla oynanmadıysa iade edilebilir.

Hediyeyi alan taraf hediyeyi etkinleştirmişse iade etmeye çalışırken şu hata mesajını alırsınız:
Bu ürünü (hesap adı) kullanıcısına hediye ettiniz. Bu ürün için iade talep edebilmeniz için öncelikle kullanıcının kendisinin yardım sitesini kullanarak iadeye onay vermesi gerekiyor.

“Hediye İadeleri
Kabul edilmeyen hediyeler standart olarak 14 gün/iki saat periyotunda iade edilebilir. Kabul edilen hediyelerde alıcı iadeyi başlatırsa aynı koşullar altında iade edilir. Hediye alımında kullanılan para asıl alıcısına iade edilir.”

Ee hocam bende öyle olmadı. Ben onaylamadan arkadaşım aldı. Hediyeyi ben kabul ettiğim halde hediye iadesi dedi gitti hediye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı