Oradaki alana yazabilirsiniz. Daha sonrasında kod aktifleşecektir. Sizden belki ödeme yöntemi eklemenizi isteyebilir ama para kesmeyecektir. Abonelik biterse keser. Hesap ayarlarından daha sonra kapatabilirsiniz.Buraya kadar geldim napcağımı çok bilmiyorum. Kod nereye geliyor ya da nerede eksrta para vermem gerekmiyor değil mi?
buraya da yönlendiriyo kart bilgileri istiyo ama normal 3 aylık satın alıyomuş gibi ödeme kısmı ondan emin olamadım ben, burdan mı acabaOradaki alana yazabilirsiniz. Daha sonrasında kod aktifleşecektir. Sizden belki ödeme yöntemi eklemenizi isteyebilir ama para kesmeyecektir. Abonelik biterse keser. Hesap ayarlarından daha sonra kapatabilirsiniz.
Ama emin değilim kart ister mi diye.
İlginç.buraya da yönlendiriyo kart bilgileri istiyo ama normal 3 aylık satın alıyomuş gibi ödeme kısmı ondan emin olamadım ben, burdan mı acaba
Hocam ilk resimdeki gibi kodu girdiğiniz yerden ileri tuşuna basıp bir ödeme yöntemi ekleyin(içinde en az 100 TL olsun eklediğiniz kart gerçek mi değil mi diyerek belki işlem çekip tekrar yatırma gibi bir şeyde olabilir) daha sonra 2. fotoğraftaki yerden talep et dediğinizde eklediğiniz karttan işlem ücreti çekerse eğer ki ücretlidir.buraya da yönlendiriyo kart bilgileri istiyo ama normal 3 aylık satın alıyomuş gibi ödeme kısmı ondan emin olamadım ben, burdan mı acaba
buraya da yönlendiriyo kart bilgileri istiyo ama normal 3 aylık satın alıyomuş gibi ödeme kısmı ondan emin olamadım ben, burdan mı acaba
buraya da yönlendiriyo kart bilgileri istiyo ama normal 3 aylık satın alıyomuş gibi ödeme kısmı ondan emin olamadım ben, burdan mı acaba
hocam 25 haneli kodu nerden alcağımı bulamıyorum ben yaHocam ilk resimdeki gibi kodu girdiğiniz yerden ileri tuşuna basıp bir ödeme yöntemi ekleyin(içinde en az 100 TL olsun eklediğiniz kart gerçek mi değil mi diyerek belki işlem çekip tekrar yatırma gibi bir şeyde olabilir) daha sonra 2. fotoğraftaki yerden talep et dediğinizde eklediğiniz karttan işlem ücreti çekerse eğer ki ücretlidir.
Talep et deyin ve aboneliğiniz başlasın. 3 aydan sonra çekmeye başlayacaktır. Belki llk başta kontrol için bir miktar çekip geri ödeyebilir.buraya da yönlendiriyo kart bilgileri istiyo ama normal 3 aylık satın alıyomuş gibi ödeme kısmı ondan emin olamadım ben, burdan mı acaba
Hocam sizin elinizde hediye Xbox Game Pass kodu var mı yok mu varsa 1. fotoğraftaki yere yapıştırıp ileri tuşuna basıyorsun daha sonra 2.fotoğraftakine basıp talep et diyorsun.hocam 25 haneli kodu nerden alcağımı bulamıyorum ben ya
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.