Çözüldü Hediye gelen oyun kütüphanemden gitmiş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

atadam4

Hectopat
Geçenlerde bir arkadaş CS: S hediye etmişti bana. Ben de kabul edip bir 30 dk kadar oynayıp kapamıştım. Bugün tekrar girmeye çalıştım ama yeşil bir "oyna" butonu yerine mavi bir "satın al" butonuyla karşılaştım. Ben herhangi bir iade yapmadım. Hesap geçmişimde de göremedim öyle bir şey. Dediğine göre arkadaşım da bir şey yapmamış. Nedeni nedir bunun?

Hediye ile geldiğine emin misiniz? Aile paylaşımı olabilir mi?

Sağ üstte sarı uyarı geldi mi? Gelmediyse diğer arkadaşın dediği gibi 1 aylık deneme olabilir.

Dolandırıcıymış arkadaşın. Ödeme yönteminde sorun olursa (çalıntı kredi kartı) gönderilen hediye iptal ediliyor. Hatta senin hesabın da dolandırıcı damgası yiyor.
Dolandırıcı değil arkadaşı. Hediye ettiği şey Valve Complete Pack alınca gelen 30 günlük Cs Source hediyesi. 30 gün geçmiş olmalı aradan, bu yüzden artık satın alması gerekiyor.

Dolandırıcı değil arkadaşı. Hediye ettiği şey Valve Complete Pack alınca gelen 30 günlük Cs Source hediyesi. 30 gün geçmiş olmalı aradan, bu yüzden artık satın alması gerekiyor.
30 gün geçmedi. 2 gün geçti.

Sağ üstte sarı uyarı geldi mi? Gelmediyse diğer arkadaşın dediği gibi 1 aylık deneme olabilir.
Gelmedi. Ancak dediğim gibi, oyun hesabıma geleli 2-3 gün oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…