Hediye gelen Xbox Game Pass ne zaman biter?

Tırcı Emmi

Centipat
Bu yaz tatilinin başında aldığım laptopumda Xbox uygulamasına hiç bakmamıştım. Bugün merak edip açtığımda hediye Xbox Game Pass hakkımın olduğunu gördüm. Bununla ilgili ayrıntılı bilgiye sahip olan var mı? En önemli sorum ise hakkım sona erdiğinde abonelik devam mı edecek yoksa iptal hakkım var mı? Ayrıntılı bilgi edinemediğim için buraya sormak istedim. Teşekkürler.

Bu yaz tatilinin başında aldığım laptopumda Xbox uygulamasına hiç bakmamıştım. Bugün merak edip açtığımda hediye Xbox Game Pass hakkımın olduğunu gördüm. Bununla ilgili ayrıntılı bilgiye sahip olan var mı? En önemli sorum ise hakkım sona erdiğinde abonelik devam mı edecek yoksa iptal hakkım var mı? Ayrıntılı bilgi edinemediğim için buraya sormak istedim. Teşekkürler.
Hediye hakkınızı kullandıktan sonra iptal edebilirsiniz. İptal etmezseniz güncel fiyatlandırma üzerinden aboneliğe devam edersiniz. İptal etmeniz için son günü beklemenize gerek yok. Aboneliğin kalan süresi devam eder. Hediyenin süresinin orada yazması gerekiyor ama muhtemelen 1 veya 3 aylıktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı