A Abdullah Taşlık Femtopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Bilgisayar aldım Xbox Game Pass 3 ay hediye geldi ama kullanamıyorum.
4 442376 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 1 Temmuz 2023 #2 Hocam önceden Xbox Game Pass aldınız veya başka bir hediye kodu kullandınız mı hesabınızda.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.370 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #3 Abdullah Taşlık dedi: Bilgisayar aldım Xbox Game Pass 3 ay hediye geldi ama kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Neden?
Abdullah Taşlık dedi: Bilgisayar aldım Xbox Game Pass 3 ay hediye geldi ama kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Neden?
okyege Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 259 Çözümler 1 Yer istanbul 1 Temmuz 2023 #4 Nasıl bir hata verdiğinin görüntüsünü atar mısın?
igrahiga Decapat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 307 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #5 chaturanga dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... İşte bilmediği için konu açtı.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.370 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #6 igrahiga dedi: İşte bilmediği için konu açtı. Genişletmek için tıkla... "Neden (kullanamıyorsun) derken "Şöyle bir hata alıyorum bu yüzden kullanamıyorum" derse ancak bir cevap verebiliriz nereden bilelim biz neden kullanamadığını arkadaşın.
igrahiga dedi: İşte bilmediği için konu açtı. Genişletmek için tıkla... "Neden (kullanamıyorsun) derken "Şöyle bir hata alıyorum bu yüzden kullanamıyorum" derse ancak bir cevap verebiliriz nereden bilelim biz neden kullanamadığını arkadaşın.
A Abdullah Taşlık Femtopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #7 442376 dedi: Hocam önceden Xbox Game Pass aldınız veya başka bir hediye kodu kullandınız mı hesabınızda. Genişletmek için tıkla... Alırken hediye kodu vermediler ancak Microsoft Store da cihaza dahildir yazıyor
442376 dedi: Hocam önceden Xbox Game Pass aldınız veya başka bir hediye kodu kullandınız mı hesabınızda. Genişletmek için tıkla... Alırken hediye kodu vermediler ancak Microsoft Store da cihaza dahildir yazıyor
Afrojack Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #8 Daha önce aynı hesapta Game Pass kodu kullandıysanız tekrar kullanamasınız. Yeni Microsoft hesabı açıp, onda kullanmayı deneyin.
Daha önce aynı hesapta Game Pass kodu kullandıysanız tekrar kullanamasınız. Yeni Microsoft hesabı açıp, onda kullanmayı deneyin.
A Abdullah Taşlık Femtopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #9 Afrojack dedi: Daha önce aynı hesapta Game Pass kodu kullandıysanız tekrar kullanamasınız. Yeni Microsoft hesabı açıp, onda kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Kullanmadım
Afrojack dedi: Daha önce aynı hesapta Game Pass kodu kullandıysanız tekrar kullanamasınız. Yeni Microsoft hesabı açıp, onda kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Kullanmadım