SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.231 Çözümler 3 10 Temmuz 2023 #1 Arkadaşım bana oyunu atamıyor. İkimizde Türkiye deyiz bir sıkıntı olmaması lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2023
Maylovaci Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 351 Çözümler 2 10 Temmuz 2023 #2 Yakın bir zamanda Vpn ile Steam den bir oyuna girmişsinizdir belki.
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.133 Çözümler 12 Yer Rize 10 Temmuz 2023 #3 Ödeme yöntemiyle alakalı bir sorun arkadaşın Steam destek ile iletişime geçerse sorun ortadan kalkar.
Ödeme yöntemiyle alakalı bir sorun arkadaşın Steam destek ile iletişime geçerse sorun ortadan kalkar.
Alazzzz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 512 Çözümler 3 10 Temmuz 2023 #4 Steam destek bileti oluşturun 5-6 saat içinde dönüyolar 'hesabınızı güncelledik' diye.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 10 Temmuz 2023 #5 SIOBHAN dedi: Arkadaşım bana oyunu atamıyor. İkimizde Türkiye deyiz bir sıkıntı olmaması lazım. Eki Görüntüle 1856145 Genişletmek için tıkla... Hocam Heavy Rain ETail'de 28 lira şu anda. O kadar para vermeyin. Heavy Rain PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR Heavy Rain bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz. etail.com.tr
SIOBHAN dedi: Arkadaşım bana oyunu atamıyor. İkimizde Türkiye deyiz bir sıkıntı olmaması lazım. Eki Görüntüle 1856145 Genişletmek için tıkla... Hocam Heavy Rain ETail'de 28 lira şu anda. O kadar para vermeyin. Heavy Rain PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR Heavy Rain bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz. etail.com.tr
anifraxe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 3.632 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2023 #6 Arkadaşınızın ödeme yöntemiyle alakalı bir sorun var. O altta ki uyarı her satın almada çıkıyor. Bazen Steam'de bazı kredi kartlarında sorunlar olabiliyor böyle. Sonradan denediğinde veya biraz beklediğinde veya da steam desteğe ulaşarak çözülüyor.
Arkadaşınızın ödeme yöntemiyle alakalı bir sorun var. O altta ki uyarı her satın almada çıkıyor. Bazen Steam'de bazı kredi kartlarında sorunlar olabiliyor böyle. Sonradan denediğinde veya biraz beklediğinde veya da steam desteğe ulaşarak çözülüyor.